GTA 6 Çıkış Tarihi Duyuruldu! GTA 6 Hangi Haritada Geçecek? İşte GTA 6'nın Fragmanı Ve Oyuna Dair Tüm Detaylar...

GTA 6 Çıkış Tarihi Duyuruldu! GTA 6 Hangi Haritada Geçecek? İşte GTA 6'nın Fragmanı Ve Oyuna Dair Tüm Detaylar...
Rockstar Games, oyunseverlerin 12 yıllık sabırsız bekleyişi sona erdirerek, uzun zamandır merakla beklenen oyunları GTA 6'nın tanıtım fragmanını yayınladı.

Şirketin X hesabından paylaşılan fragman, oyuncuları heyecanlandırdı ve oyunun ne şekilde evrilmiş olduğunu gösterdi.

GTA 6'nın Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız!

Tanıtım fragmanında Lucia isimli yeni bir karakterin yer aldığı görülürken, oyunun mekânı olarak Vice City'nin seçildiği açıkça görüldü. Fragman, Vice City'nin detaylı sahneleriyle ve karakter odaklı anlatımıyla dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2023-12-05-131546.jpg

Heyecan verici görüntüler eşliğinde duyurulan bir diğer önemli detay ise oyunun çıkış tarihi oldu. GTA 6, 2025 yılında oyunseverlerle buluşacak. Ancak, ilk olarak PlayStation ve Xbox konsolları için piyasaya sürülecek ve PC kullanıcılarıyla buluşması için bir yıl daha beklemeleri gerekecek.

Oyunun içeriğine dair sunulan bilgiler arasında, Vice City'nin daha yoğun NPC (Non-Playable Character - Oynanamayan Karakter) kalabalığına sahip olacağı, gece ve gündüz aydınlatma teknolojisinin gerçekçiliğinin artırıldığı ve oyunun yapım maliyetinin 2 milyar doları aştığı bilgileri de yer alıyor.

ekran-goruntusu-2023-12-05-131530.jpg​​​​​​​

Take Two, GTA 6'nın piyasaya sürülmesiyle 2024 mali yılında 8 milyar dolarlık bir gelir beklentisine girdiğini açıkladı, bu da oyunun ne denli büyük bir etki yaratmayı hedeflediğini gösteriyor.

GTA 6'nın beklenen fragmanı, oyunseverler arasında büyük bir heyecan yaratırken, yeni detaylar ve tanıtımlarla ilgili beklentiler de her geçen gün artıyor. Oyun, hem serinin hayranları hem de oyun endüstrisi için büyük bir kilometre taşı olmaya aday gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.