Dilan Polat'a Bir Şok Daha! Yardımcısı Şule'de Gözaltına Alındı! Şule'nin Suçu ne, Alen Nerelidir?

Dilan Polat'a Bir Şok Daha! Yardımcısı Şule'de Gözaltına Alındı! Şule'nin Suçu ne, Alen Nerelidir?
Sosyal medya fenomenlerinin karanlık dava soruşturmasına sıçrayan olaylar, gözaltılar ve tartışmalarla devam ediyor.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, ünlü fenomen Dilan ve Engin Polat çifti, "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Kanunları"na muhalefet suçlamalarıyla Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı.

Bu gelişme, sosyal medya fenomenlerinin dünyasına da sıçradı ve dava sürecinden etkilenen 12 fenomenin şirketine kayyum atanmasına kadar uzandı. Ancak, davanın etkisi yalnızca şirketlere yönelik olmadı. Dilan Polat'ın eski iş ortağı Nez Demir'in de tüm mal varlığına el konuldu.

ekran-goruntusu-2023-12-05-132619.jpg

Son olarak, Dilan Polat'ın sağ kolu olarak bilinen Özbekistan uyruklu çalışanları Şule ve Nergis'in gözaltına alınması, sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Olay, Nez Demir'in paylaşımıyla daha da büyük bir boyut kazandı.

Nez Demir, Şule'nin gözaltına alınması üzerine yaptığı paylaşımda, "Güle güle zule. Zamanında gözünle şahit olduğun şeye sırf beni yalancı çıkarmak için yalancı şahitlik etmiştin. O günden beri gıcığım sana." ifadelerini kullandı. Bu paylaşım, kısa sürede sosyal medyada geniş bir etkileşim aldı ve dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal medya fenomenlerinin arasındaki bu gerginlik, davanın kamuoyu ve sosyal medya üzerindeki yansımalarını daha da derinleştiriyor. Olayın gelişmeleri ve yeni detayları merakla beklenirken, sosyal medya dünyasında yaşanan bu çalkantılı dönem gündemdeki yerini koruyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.