Time Dergisi… Taylor Swift 'Yılın Kişisi' Seçildi! Müzik Dünyasında Rekorlar Kırıyor…

Time Dergisi… Taylor Swift 'Yılın Kişisi' Seçildi! Müzik Dünyasında Rekorlar Kırıyor…
Taylor Swift, Time dergisi tarafından 2023 'Yılın Kişisi' (Person of the Year) olarak seçildi. Yıla damga vuran sanatçı, müzik dünyasındaki etkileyici başarıları ve sürekli gündemde kalmayı başaran rekorlarıyla bu unvanı kazandı.

Time dergisi, her yıl olduğu gibi 2023'te de yılın en etkili ismini 'Yılın Kişisi' olarak seçti. Bu yılki seçimde, müzik dünyasının parlayan yıldızı Taylor Swift, Time'ın kapağına taşındı.

Swift, etkileyici turnesi ve ardı ardına gelen rekor haberleriyle 2023 yılına damgasını vuran isim oldu.

ekran-goruntusu-2023-12-06-212232.png

Time dergisi, 'Yılın Kişisi' seçimini yaparken, seçilen kişinin iyi ya da kötü olmasına değil, yıl boyunca gösterdiği etkiye odaklanıyor. Derginin editörleri, bu yıl Swift'in müzik dünyasındaki başarıları ve toplum üzerindeki etkisi nedeniyle onu seçti.

ekran-goruntusu-2023-12-06-212151.png

Time'ın yazarlarından Sam Lansky, dergideki yazısında Swift'in başarısını özetledi. Lansky, "Birçok kurumun başarısız olduğu bölünmüş bir dünyada, Taylor Swift sınırları aşarak ve bir ışık kaynağı olarak ön plana çıkmayı başardı" ifadelerini kullandı. Swift'in müziği, sanatçılığı ve toplumsal mesajları, onu sadece bir pop yıldızı olmaktan öteye taşıdı.

ekran-goruntusu-2023-12-06-212339.png

Taylor Swift'in bu başarısı, müzik endüstrisindeki gücünü ve geniş hayran kitlesini bir kez daha kanıtlar nitelikte. Kendi müziğiyle dünya genelinde milyonlarca insanı etkileyen Swift, şimdi de Time dergisinin 'Yılın Kişisi' olarak tarihe geçiyor. Swift'in bu unvanı kazanması, müzik dünyasında ve pop kültüründe yarattığı büyük etkinin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.