Kraliyet ailesinde yasak aşk skandalı! Kraliçe eniştesi ile gizlice aşk yaşıyormuş… Mesajları İfşa Oldu!

Kraliyet ailesinde yasak aşk skandalı! Kraliçe eniştesi ile gizlice aşk yaşıyormuş… Mesajları İfşa Oldu!
İspanya Kraliyet Ailesi, Kraliçe Letizia'nın eniştesi Jaime del Burgo ile gizli aşk yaşadığı iddialarıyla çalkalanıyor. Kraliçe'nin kız kardeşinin eski eşi olan del Burgo, ilişkinin devam ettiğini ve kraliyet ailesinin sessizliğini koruduğunu öne sürüyor.

İspanya Kraliyet Ailesi, son zamanlarda yasak aşk iddialarıyla magazin gündeminin üst sıralarında yer alıyor. Kral Felipe'nin eşi Kraliçe Letizia'nın, kız kardeşi Telma Ortiz'in eski eşi Jaime del Burgo ile gizli bir ilişki yaşadığı iddia ediliyor. Bu ilişkinin, Kraliçe Letizia'nın evliliğinden sonra da sürdüğü öne sürülüyor.

Kraliçe Letizia'nın Yasak Aşk İddiaları Gündemi Sarsıyor!

Ünlü İspanyol gazeteci Jaime Peñafiel'in "Letizia ve Ben" adlı kitabında bu skandal iddialar yer aldı. Kitapta, del Burgo'nun Kraliçe Letizia ile Felipe ile tanışmadan çok önce ilişki yaşadığı ve bu ilişkinin Letizia'nın kraliyet ailesine katılmasından sonra da devam ettiği iddia ediliyor.

Jaime del Burgo, iddialarını desteklemek için Kraliçe Letizia'nın kendisine gönderdiğini iddia ettiği bir selfie'yi paylaştı. Paylaşımda Kraliçe'nin, "Aşkım... Senin şalına sarındım. Beni koruyor. Birbirimizi yeniden görünceye kadar geçen saatleri sayıyorum. Seni seviyorum" yazdığı belirtiliyor.

İspanya kraliyet ailesi bu skandal iddialarla ilgili herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınırken, del Burgo iddialarının ardından gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildi. Del Burgo, "Beni ölümle tehdit edenlere garezim yok, kimseden korkmuyorum." şeklinde bir açıklama yaparak duruşunu koruduğunu belirtti.

Kraliçe Letizia'nın, Kral 6. Felipe'nin yakın arkadaşı ve yolsuzlukla suçlanan iş adamı Javier Lopez Madrid ile 2014 yılında gizlice mesajlaştığı ortaya çıkmıştı. Bu son skandal, İspanya kraliyet ailesinin imajını daha da zedeleyen bir gelişme olarak görülüyor. İspanya ve dünya basınında yer alan bu iddialar, kraliyet ailesinin gizli kalmış ilişkilerini bir kez daha gündeme getiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.