Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç Yeni Diziyle Geliyorlar! 6 Yıl Sonra İlk... İşte Yarın Yokmuş Gibi Dizisinden İlk Kareler!

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç  Yeni Diziyle Geliyorlar! 6 Yıl Sonra İlk... İşte Yarın Yokmuş Gibi Dizisinden İlk Kareler!
Uzun bir aradan sonra tekrar bir araya gelen Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün, Gain platformunda yayınlanacak 'Yarın Yokmuş Gibi' dizisinde başrolleri paylaşıyor. Diziden ilk kareler, izleyicilerin büyük beğenisini topluyor.

2017'de "İstanbul Kırmızı" dizisinde birlikte rol alan Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün, 6 yıllık bir aradan sonra Gain platformunda yayınlanacak "Yarın Yokmuş Gibi" dizisinde tekrar bir araya geldi. İki başarılı oyuncunun buluşması, hayranlarını heyecanlandıran bir gelişme oldu.

Saner Ayar'ın yapımcılığını üstlendiği ve CB Medya imzasını taşıyan dizinin çekimleri 9 Aralık'ta başladı. "Yarın Yokmuş Gibi", genç oyuncu Manolya ve deneyimli gazeteci Hakan'ın bir röportaj vesilesiyle başlayan karmaşık ilişkilerini konu alıyor.

ekran-goruntusu-2023-12-23-170357.jpg

2003 yapımı "Interview" filminden uyarlanan dizinin yönetmen koltuğunda Zeynep Günay otururken, senaryosunu Ekin Atalar yazıyor. İlk karelerin paylaşılmasıyla birlikte, dizi meraklılarının beklentileri arttı. Hem Ergenç'in hem de Büyüküstün'ün fanları, bu iki usta oyuncunun yeniden bir arada olmasının verdiği heyecanı dile getiriyorlar.

"Yarın Yokmuş Gibi", oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken bir yapım olarak öne çıkıyor. Dizinin, Gain platformunda yayınlanmasının ardından Türk televizyon dünyasında önemli bir yere sahip olması bekleniyor. Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün'ün yeniden bir arada oluşu, Türk dizi sektöründe heyecanla karşılanan bir gelişme olarak görülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.