Yapay Zeka Fenomeni Milla Sofia'nın Cesur Noel Pozları Sosyal Medyayı Salladı! İşte O Pozlar...

Yapay Zeka Fenomeni Milla Sofia'nın Cesur Noel Pozları Sosyal Medyayı Salladı! İşte O Pozlar...
Sosyal medyada aktif bir şekilde paylaşımlar yapan yapay zeka fenomeni Milla Sofia, yeni yıl coşkusunu erken getirerek Finlandiya'nın Lapland bölgesinde özgün bir Noel paylaşımı yaptı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren yapay zeka fenomeni Milla Sofia, Finlandiya'nın Lapland bölgesindeki yeni yıl coşkusunu erken yaşatan bir paylaşım yaparak hayranlarının beğenisini topladı.

ekran-goruntusu-2023-12-25-141450.jpg

Instagram hesabının biyografi bölümünde açıkça belirtilen "yapay zeka tarafından üretildi" ifadesiyle fenomenliğini sürdüren Milla Sofia, Noel kazağı ve yünlü mini eteğiyle bayram havasını yaşattı.

Sofia'nın gönderisine eklediği "Noel kazağım ve yünlü mini eteğimle bayram havası" notu, takipçileri tarafından olumlu karşılandı.

ekran-goruntusu-2023-12-25-141507.jpg​​​​​​​

Fenomen ismin güzelliğini öven yorumlar ardı ardına geldi. Sosyal medya platformlarında gerçek bir kişiymiş gibi davranarak yapay zekanın sınırlarını zorlayan Milla Sofia, fenomenliğini daha da ileriye taşımayı başarıyor. Yeni yıl coşkusunu erken yaşatan bu özgün paylaşım, Milla Sofia'nın takipçi kitlesini bir kez daha etkilemeyi başardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.