Hamileliği Sayesinde OnlyFans Fotoğraflarından 3 Katı Para Kazandı! İşte O Pozlar...

Hamileliği Sayesinde OnlyFans Fotoğraflarından 3 Katı Para Kazandı! İşte O Pozlar...
İspanyol sosyal medya fenomeni Patricia Steisy, hamileliği ile birlikte sosyal medya kazancını üç katına çıkardı ve aylık gelirinin artışını paylaştı.

Patricia Steisy, sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımlarla hızla popülerlik kazanmış bir İspanyol sosyal medya fenomenidir. Ekim ayında hamile olduğunu duyurarak hayranlarını sevindiren Steisy, hamilelik haberiyle birlikte sosyal medya gelirlerinin arttığını açıkladı.

ekran-goruntusu-2023-12-25-154245.jpg

Sosyal medya fenomeni, OnlyFans platformundaki çalışmaları ve 417.000 Instagram takipçisi sayesinde aylık gelirinin yaklaşık 22.000 dolar (yaklaşık 644 bin 259 TL) civarında olduğunu tahmin ediyor. Ancak çalışmak istememesi nedeniyle para kazanmanın daha cazip bir yolunu bulduğunu ifade etti.

ekran-goruntusu-2023-12-25-154256.jpg​​​​​​​

Steisy, "Çalışmak istemediğim için para kazanmak adına bunu yapmayı tercih ediyorum" dedi. Hamileliği, kendisinin ve ailesinin finansal durumunu daha da rahatlattı ve gelirini üç katına çıkardı. Bu durum, sosyal medya fenomenlerinin gelirlerini nasıl çeşitlendirdiklerini ve farklı yollarla nasıl kazanç elde ettiklerini gösteren ilginç bir örnek olarak karşımıza çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.