Mahsun Kırmızıgül'ün Yılbaşı Gecesi Kazancı Dudak Uçuklattı! Tamı Tamına 12 Milyon TL!

Mahsun Kırmızıgül'ün Yılbaşı Gecesi Kazancı Dudak Uçuklattı! Tamı Tamına 12 Milyon TL!
Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, yılbaşında Kıbrıs'ta vereceği konser için tam tamına 12 milyon TL alacak. Bu ücretle megastar Tarkan'ın 25 milyon TL'lik rekoruna ortak olan Mahsun Kırmızıgül, yılbaşı gecesi sahnede olacak.

Sahne performansları ve müzik kariyeri ile tanınan Mahsun Kırmızıgül, sahnelere geri dönüş yapıyor ve yılbaşı gecesi için Kıbrıs'ta konser verecek. Ancak sadece dönüşü değil, aldığı ücretle de gündemde. Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ'ın paylaştığı bilgilere göre, Mahsun Kırmızıgül yılbaşı gecesi Savoy Hotel'in galasında sahneye çıkacak ve bu performansı için tam tamına 12 milyon TL alacak.

ekran-goruntusu-2023-12-25-160232.jpg

Son dönemlerde ünlülerin yılbaşı programları için aldıkları ücretler gündemde büyük yer tutuyor. Megastar Tarkan'ın 25 milyon TL'lik rekor ücretiyle zirvede olduğu biliniyor. Mahsun Kırmızıgül, bu yılbaşı konseri için aldığı 12 milyon TL'lik ücretle Tarkan'ın rekoruna ortak olmuş durumda ve ikinci sırayı almış bulunuyor.

Üçüncü sırada ise 10 milyon TL ücretle Kenan Doğulu yer alıyor. Mahsun Kırmızıgül'ün yılbaşı gecesi sahne performansını izlemek isteyenler için bilet fiyatları ise 16 bin TL'den başlıyor. Bu ücretler, ünlü sanatçıların yılbaşı konserlerine olan ilgiyi ve kazançlarını yansıtan dikkat çekici rakamlar olarak ön plana çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.