Müge Anlı Canlı Yayında “Baygınlık Geçirdi!” Cinayete Ait Tüm Detaylar Ortaya Çıktı! Meğer Köprüden Atmış…

Müge Anlı Canlı Yayında “Baygınlık Geçirdi!” Cinayete Ait Tüm Detaylar Ortaya Çıktı! Meğer Köprüden Atmış…
Müge Anlı'nın programında, Mustafa Hakkulu'nun arkadaşı İsa Dumlu, arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti. Acılı kız kardeş yayında sinir krizi geçirdi.

Müge Anlı'nın sevilen programı "Tatlı Sert", bugün tüyler ürpertici bir itirafa sahne oldu. Günlerdir aranan ve cansız bedeni bulunan Mustafa Hakkulu'nun yakın arkadaşı İsa Dumlu, canlı yayında arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti. Dumlu, "Karıma laf söyledi, ben de öldürüp köprüden attım" dedi. Bu şok edici itiraf, programın seyri boyunca büyük yankı uyandırdı.

Acılı Kardeş Canlı Yayında Sinir Krizi Geçirdi

Hakkulu'nun kız kardeşi, canlı yayında duydukları karşısında sinir krizi geçirdi. İsa Dumlu'nun itirafıyla yıkılan aile, yaşanan acı olayla sarsıldı. Müge Anlı ve ekip üyeleri, acılı aileye destek olmaya çalıştılar.

ekran-goruntusu-2023-12-29-154638.jpg

Cinayet Detayları Ortaya Çıktı

Dumlu, cinayetin detaylarını anlatarak, Hakkulu'nu eşine yönelik sözler nedeniyle öldürdüğünü açıkladı. Olayın arabada gerçekleştiğini ve daha sonra cesedin köprüden atıldığını belirtti. Dumlu, cinayet silahını da itirafında açıkladı.

Mustafa Hakkulu'nun Kederli Sonu

Adana'da 11 gündür kayıp olan ve sonunda dere kenarında tabancayla öldürülmüş halde bulunan Mustafa Hakkulu'nun, arkadaşı tarafından öldürüldüğü gerçeği aile ve kamuoyunu derinden sarsmış durumda. Olayın detayları, Müge Anlı'nın programında gün yüzüne çıktı.

ekran-goruntusu-2023-12-29-154650.jpg

İsa Dumlu Gözaltına Alındı

İsa Dumlu'nun itirafının ardından, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından hemen gözaltına alındı. Müge Anlı'nın programında yaşanan bu dramatik anlar, Türkiye'nin dört bir yanında büyük bir şaşkınlık ve üzüntü yarattı. Bu olay, ülkedeki cinayet vakalarının ve şiddetin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.