Süper Kupa Krizi Sonrası Hande Erçel'in Sözleşmesi İptal Oldu! Yaptığı Paylaşım Arapları Rahatsız Etti!

Süper Kupa Krizi Sonrası Hande Erçel'in Sözleşmesi İptal Oldu! Yaptığı Paylaşım Arapları Rahatsız Etti!
Türk oyuncu Hande Erçel'in Atatürk paylaşımı sonrası, Suudi bir marka ile olan işbirliği sona erdi. Süper Kupa krizinin ardından Erçel'in milli değerlere vurgu yapan paylaşımı, markanın reklam anlaşmasını feshetmesine yol açtı.

Ünlü Türk oyuncu Hande Erçel, dün akşam Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizinin ardından yaptığı Atatürk paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı öncesinde yaşanan kriz sonrası, Erçel Mustafa Kemal Atatürk'ün bir fotoğrafını paylaşarak 'Fikrin fikrimiz, yolun yolumuz Ata'm' ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2023-12-30-150851.jpg

Bu paylaşımdan rahatsız olan bir Suudi marka, Erçel ile yaptığı reklam işbirliğini iptal etti. Markanın, Erçel'in paylaşımına duyduğu rahatsızlık sonucu bu kararı aldığı belirtiliyor. Markanın Instagram hesabından yapılan açıklamada, 'En kolay kararlar vatanla ilgili kararlardır ve vatan kırmızı çizgi olduğu için... Laverne, Hande Erçel ile olan reklam sözleşmesini feshetmeye karar verdi' ifadeleri kullanıldı.

ekran-goruntusu-2023-12-30-150910.jpg​​​​​​​

Bu gelişme, hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda geniş yankı buldu. Hande Erçel'in milli değerlere olan vurgusunun ardından Suudi markanın aldığı bu karar, sosyal medyada ve kamuoyunda tartışma konusu oldu. Erçel'den ise bu konuda henüz resmi bir açıklama gelmedi. Bu durum, sanat ve ticaret dünyasında siyasi ve kültürel değerlerin etkileşimini ve bu tür olayların yarattığı sonuçları bir kez daha gündeme getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.