Esra Ezmeci Programına 8 Kilo Altın Bağışlandı! Esra Ezmeci Canlı Yayında Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Esra Ezmeci Programına 8 Kilo Altın Bağışlandı! Esra Ezmeci Canlı Yayında Şaşkınlığını Gizleyemedi!
Esra Ezmeci'nin "Yeni Baştan" programında yaşanan olay, izleyicileri şaşkına çevirdi: Bir hayırsever izleyici, 16 milyon lira değerinde 8 kilo altını bağışlayarak yardım elini uzattı.

Beyaz TV'de hafta içi her gün yayınlanan "Esra Ezmeci ile Yeni Baştan" programında inanılmaz bir olay yaşandı. Programa bağlanan bir hayırsever izleyici, yıllar boyunca biriktirdiği 16 milyon lira değerindeki 8 kilo altını, ihtiyaç sahiplerine yardım amacıyla programa bağışladı.

resim-2024-01-05-165903111.png

Esra Ezmeci, programa bağlanan ve Antalya Alanya'dan katılan iş insanının bu cömert bağışı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. 29 yıl sonra babasını görmek isteyen Sezer Arslan'a yardım etmek için arayan iş insanı, sadece altın bağışıyla kalmayıp, Arslan'a ev ve iş sözü de verdi. Almanya'da yatırımları olduğunu belirten bu hayırsever iş insanının, Esra Ezmeci'ye yaptığı "Gelin bu altınları ihtiyaç sahiplerine birlikte dağıtalım" teklifi, canlı yayında duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu.

ekran-goruntusu-2024-01-05-165840.jpg​​​​​​​

Bu olay, Esra Ezmeci'nin programının yanı sıra, sosyal medyada da geniş yankı buldu. İzleyiciler, iş insanının bu cömert hareketini takdirle karşılarken, Esra Ezmeci'nin programı, bu büyük bağışla adından söz ettirmeye devam ediyor. Programın bu bağışla birlikte, yardım amaçlı daha fazla insana ulaşması ve daha büyük etkiler yaratması bekleniyor.

resim-2024-01-05-170119141.png

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.