Yusuf Güney'den İnanılmaz Kenan Işık Açıklaması! Yıllar Sonra Ortaya Çıkan Gerçek Beyin Yaktı!

Yusuf Güney'den İnanılmaz Kenan Işık Açıklaması! Yıllar Sonra Ortaya Çıkan Gerçek Beyin Yaktı!
Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, TV8'deki "Aramızda Kalmasın" programında, yıllardır komada olan Kenan Işık hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Güney, Işık'ın "astral boyutta kaybolmuş durumda" olduğunu ve geri getirilebileceğini iddia etti.

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, TV8'de yayınlanan "Aramızda Kalmasın" programında yaptığı açıklamalarla gündemi sarsmaya devam ediyor. Güney, yıllardır komada olan ve "Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasıyla tanınan sevilen sunucu Kenan Işık hakkında ilginç iddialarda bulundu.

ekran-goruntusu-2024-01-06-135315.jpg

Güney'in açıklamalarına göre, Kenan Işık şu anda "astral boyutta kaybolmuş durumda" ve onu geri getirebilecek tekniklerin olduğunu söyledi. Ayrıca, Işık'ın uyanması durumunda "öyle acayip şeyler anlatacak ki, beynimiz yanacak" şeklinde konuştu. Güney, kendisinin Kenan Işık'a olan hayranlığını ve sevgisini de dile getirdi.

Hatırlanacağı üzere, Kenan Işık, bir spor salonunun saunasında dengesini kaybederek düşmüş ve kafasına aldığı darbe sonucu beyin kanaması geçirmişti. Yaklaşık 10 yıldır komada olan ünlü sunucu, evde tedavi altında bulunuyor. Kenan Işık hakkında zaman zaman iyileştiğine dair haberler çıksa da, ne yazık ki bu haberler gerçeği yansıtmıyor. Sevenleri, uzun zamandır Işık'tan gelecek olumlu bir haber bekliyor.

resim-2024-01-06-135332005.png​​​​​​​

Yusuf Güney'in bu sıra dışı iddiaları, hem Kenan Işık'ın hayranları hem de genel kamuoyu tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve tartışmaları beraberinde getirdi. Bu iddiaların gerçeklik payı ve etkileri ise zamanla daha net anlaşılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.