Avrupa Yakası Tekrar Mı Başlıyor? Sarp Apak'tan Açıklama Geldi! İşte Detaylar...

Avrupa Yakası Tekrar Mı Başlıyor? Sarp Apak'tan Açıklama Geldi! İşte Detaylar...
Sarp Apak, Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceği iddialarını yalanladı. Ünlü oyuncu, Gülse Birsel'in yeni projesiyle ilgili söylentilerin yanlış anlaşıldığını belirtti.

Gülse Birsel'in yeni bir proje üzerinde çalıştığı haberi, popüler dizi Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceği söylentilerini alevlendirdi. Ancak diziye hayat veren başarılı oyuncu Sarp Apak, bu iddiaları yalanlayarak gerçeği açıklığa kavuşturdu.

2004 ile 2009 yılları arasında ekranlarda fırtına gibi esen ve Türk televizyon tarihinde önemli bir yer edinen Avrupa Yakası'nın yeniden hayata dönmesiyle ilgili iddialar magazin dünyasını sallamıştı. Dizide unutulmaz Tanrıverdi karakterini canlandıran Sarp Apak, bu iddiaları net bir şekilde yalanladı.

resim-2024-01-13-143228234.png

Bir alışveriş merkezinde görüntülenen ve yeni imajıyla dikkat çeken Apak, meşgul bir dönemde olduğunu ve tiyatro ile sinema projelerine yoğunlaştığını belirtti. "Televizyona her zaman ihtiyaç duyuyoruz" diyen Apak, Gülse Birsel'in yeni projesiyle ilgili çıkan söylentilerin yanlış anlaşıldığını dile getirdi.

Apak, Avrupa Yakası'nın yeniden çekilmesiyle ilgili olarak "Öyle bir şey yok. Belki Gülse Birsel'in yeni projesiyle karıştırılmış olabilir. Gülse beni ne zaman çağırsa orada olurum, ama her projede beraber olmamız ne kadar doğru? Ara ara buluşup yine güzel işler yapacağız" ifadelerini kullandı.

Bu açıklama, Avrupa Yakası hayranlarını hayal kırıklığına uğratsa da, Sarp Apak'ın yeni projeleriyle ilgili heyecanını artırıyor. Ünlü oyuncunun Gülse Birsel ile olan profesyonel bağı ve gelecekteki iş birlikleri, hayranlarını umutlandırıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.