Ağızları Açık Bıraktıran Nikah! Nikah Memuru, Gelinin Eski Sevgilisi Olduğunu İtiraf Etti, Ortalık Karıştı!

Ağızları Açık Bıraktıran Nikah! Nikah Memuru, Gelinin Eski Sevgilisi Olduğunu İtiraf Etti, Ortalık Karıştı!
Filipinler'de gerçekleşen bir düğünde, nikahı kıyan rahibin gelinin eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Rahibin itirafı sonrası damat ve davetliler şaşkınlık ve kahkahalarla tepki verdi.

Filipinler'de yaşanan ilginç bir düğün olayı, adeta bir film senaryosunu andırıyor. Törene başkanlık eden rahibin, genç çiftin nikahını kıyacağı sırada, gelinin eski sevgilisi olduğu anlaşıldı.

ekran-goruntusu-2024-01-13-144019.jpg

Nikah sırasında tesadüfen görevlendirilen rahip, törenin ortasında derin bir endişeyle yaşadığı durumu itiraf etti. Rahibin, "Bu sadece filmlerde olur. Büyük bir endişeyle söylüyorum ki gelinle yıllar öncesinde romantik bir ilişki yaşadık" şeklindeki sözleri, herkesi şaşkına çevirdi.

Bu beklenmedik tesadüfe rağmen rahip, çiftin nikahlarını tamamlamak istediğini belirtti ve "Umarım yeni evli çiftimiz bir ömür boyu mutluluk içinde yaşar. İyi bir evlilik hayatınız olmasını diliyorum. Unutmayın ki evlilik sadece iki kişiden ibaret değildir. Ama üçüncü kişi ben olmayacağım, o Tanrı'dır" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-01-13-144030.jpg​​​​​​​

Rahibin bu konuşmasının ardından damat ve davetlilerin kahkahaları kilise salonunu doldurdu. Bu olağandışı olay, düğünün unutulmaz anlarından biri haline geldi ve gerçek hayatta yaşanan bu olay, adeta bir film sahnesini hatırlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.