Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmasın! İşte Son 24 Saatte Öldürülen Terörist Sayısı!

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmasın! İşte Son 24 Saatte Öldürülen Terörist Sayısı!
TSK Kuzey Irak'ta Terör Hedeflerine Karşı Operasyonlarını Artırdı: 57 Terörist Etkisiz Hale Getirildi. . Şehit askerlerimizin anısına yürütülen bu operasyonlar, ulusal güvenliğimizin korunması için büyük önem taşıyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 askerimizin ardından operasyonlarını yoğunlaştırdı. Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, son 24 saat içinde bölgede 57 terörist etkisiz hale getirildi.

ekran-goruntusu-2024-01-13-215722.png

Kuzey Irak'ta Şehit Düşen Askerlerimiz

Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde gerçekleşen çatışmada, PKK'lı teröristlerin üs bölgesine sızma girişimi sonucunda 9 kahraman askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı, şehit düşen askerlerimizin isimlerini kamuoyu ile paylaştı.

Şehitlerimizin isimleri şu şekilde:

Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur (Niğde)

Piyade Üsteğmen Gökhan Delen (Aksaray)

Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün (Gaziantep)

Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın (Adıyaman)

Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir (Kahramanmaraş)

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez (Kahramanmaraş)

Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu (İstanbul)

İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar (Ordu)

ekran-goruntusu-2024-01-13-215702.png

Mehmetçiğin Kararlı Operasyonu

Mehmetçik, bölgede terör hedeflerine yönelik operasyonlarını kararlılıkla sürdürüyor. Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamasında, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak! Kahraman Mehmetçik en zorlu arazide PKK'lı teröristlere hain saldırının bedelini ödetmeye devam ediyor." ifadeleri kullanıldı.

57 Teröristin Etkisiz Hale Getirildi…

Milli Savunma Bakanlığı, son 24 saat içinde Kuzey Irak'taki operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 57'ye yükseldiğini duyurdu. Bu gelişme, TSK'nın terörle mücadeledeki kararlılığını ve etkinliğini gözler önüne seriyor.

ekran-goruntusu-2024-01-13-215534.png

TSK'nın Terörle Mücadelesi

TSK'nın Kuzey Irak'ta yürüttüğü bu operasyonlar, bölgedeki terör tehdidini ortadan kaldırmak ve sınır güvenliğimizi korumak amacıyla gerçekleştiriliyor. Şehit askerlerimizin anısına yürütülen bu operasyonlar, ulusal güvenliğimizin korunması için büyük önem taşıyor.

TSK'nın Kuzey Irak'ta artırdığı operasyonlar sonucunda etkisiz hale getirilen 57 terörist, terörle mücadeledeki kararlılığımızın bir göstergesi. Şehitlerimizin anısını yaşatmak ve ulusal güvenliğimizi korumak adına yürütülen bu operasyonlar, Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlı duruşunu pekiştiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.