Cüneyt Arkın'ın Miras Davasında Son Durum! Nuri Alço Tanık Olarak Geldi!

Cüneyt Arkın'ın Miras Davasında Son Durum! Nuri Alço Tanık Olarak Geldi!
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cüneyt Arkın'ın miras davası devam ederken, Nuri Alço mahkemede tanık olarak dinlendi. Alço, Cüneyt Arkın'ın akli melekelerinin yerinde olduğunu ve baskı altında olmadığını ifade etti.

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu Cüneyt Arkın'ın miras davası devam ediyor. Cüneyt Arkın'ın ilk eşinden olan kızı Filiz Cüreklibatır, mirastan mal kaçırıldığı iddiasıyla Arkın'ın ikinci eşi Betül Cüreklibatır ile iki erkek kardeşi Murat Cüreklibatır ve Kaan Cüreklibatır'a karşı dava açmıştı. Mahkeme sürecinde tanıkların ifadeleri alınmaya devam ediyor.

resim-2024-01-17-161551720.png

Davanın son duruşmasında tanık olarak dinlenen usta oyuncu Nuri Alço, Cüneyt Arkın'ın ailesiyle ilgili olayları anlattı. Alço, Cüneyt Arkın'ın akli melekelerinin yerinde olduğunu ve baskı altında olmadığını ifade etti. Ayrıca Alço, Cüneyt Arkın'ın sinema kariyeri döneminde aldığı ücretlerin düşük olduğunu ve telif hakları olmadığını belirtti. Cüneyt Arkın'ın sağlık sorunları yaşadığı dönemlerde masrafları kendi cebinden karşıladığını ve ailesinin desteğiyle geçindiğini anlattı.

ekran-goruntusu-2024-01-17-161427.jpg​​​​​​​

Mahkeme, Cüneyt Arkın'ın rol aldığı tüm yapımlarla ilgili kurumlara yazı yazılmasına ve dinlenmeyen tanıkların dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi. Davanın sonuçlanması merakla bekleniyor.

Duruşmanın ardından Nuri Alço, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Cüneyt Arkın'ın miras davasına tanık olarak geldiklerini ve yaşananları anlattıklarını söyledi. Alço, mahkemenin gayet iyi geçtiğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.