Esra Erol'da Skandal Olay! Kayınvalide İle Gelin Fare Zehri İle Cinayete Teşebbüs Ettiler! ''Bunları Da Gördük Sonunda''...

Esra Erol'da Skandal Olay! Kayınvalide İle Gelin Fare Zehri İle Cinayete Teşebbüs Ettiler! ''Bunları Da Gördük Sonunda''...
Türkiye'nin reyting rekortmeni programlarından biri olan Esra Erol'da, bu hafta ekranlara gelen büyük bir olay izleyicileri şoke etti. Ünlü sunucu Esra Erol'un programında yer alan bu olay, ülkede büyük bir konuşma konusu haline geldi.

ATV'nin reyting rekortmeni programlarından biri olan Esra Erol'da bu hafta, izleyicileri büyük bir şok sardı. Ünlü sunucu Esra Erol'un sunduğu programda her hafta farklı hikayelere ve konuklara yer veriliyor. Ancak bu defa programa katılan Selçuk Korkut'un eşi Zeynep Nazan Korkut'u bulmak için başvurduğu olay, büyük bir itirafın habercisi oldu.

ekran-goruntusu-2024-01-18-163810.jpg

Selçuk Korkut, eşinin evi terk ettiğini ve onu bulmak istediğini açıkladı. Esra Erol ve ekibi, Korkut'a yardım ederek kısa sürede Zeynep Nazan Korkut'a ulaştılar. Ancak programın ilerleyen bölümlerinde yaşananlar, herkesi büyük bir şok içinde bıraktı.

Zeynep Nazan Korkut, canlı yayında eşi Selçuk Korkut'un karşısına çıkarak, son iki aydır Gökhan Güney ile birlikte olduğunu itiraf etti. Bu itirafla birlikte programın atmosferi tamamen değişti ve Selçuk Korkut, duydukları karşısında adeta çılgına döndü.

ekran-goruntusu-2024-01-18-163827.jpg​​​​​​​

Ancak olay bununla sınırlı kalmadı. Zeynep Korkut, kayınvalidesiyle birlikte kayınpederini fare zehri içirerek öldürmeyi planladıklarını itiraf etti. Kayınvalidesi tarafından "kocamı korkut" şeklinde yönlendirildiğini belirten Zeynep Nazan Korkut'un bu şoke edici itirafları, programın tüm stüdyosunu etkisi altına aldı.

Bu olay, Türkiye'de büyük bir konuşma konusu haline geldi ve Esra Erol'un programı gündemde üst sıralarda yer aldı. Kan donduran bu itirafların ardından, olayın nasıl bir sonuca ulaşacağı ve ilerleyen günlerde nasıl bir gelişme yaşanacağı merak konusu oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.