Müge Anlı' da Mide Bulandıran Cinayet! Otopsi Raporunu Canlı Yayında Açıkladı! İşte Detaylar...

Müge Anlı' da Mide Bulandıran Cinayet! Otopsi Raporunu Canlı Yayında Açıkladı! İşte Detaylar...
Ünlü televizyon programı sunucusu Müge Anlı, öldürülen Mehmet Ali Özdemir'in otopsi raporunu açıkladı ve şoke edici detayları paylaştı.

Müge Anlı'nın reyting rekorları kıran programı, bu kez ülke gündemini sarsan bir cinayet olayıyla dikkatleri üzerine çekti. Hatay'ın Antakya ilçesinde kaybolan Mehmet Ali Özdemir'in ailesi, yardım arayışına Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak başladı.

İddialara göre, Mehmet Ali Özdemir'in kardeşiyle arası kötüydü ve eşi Meryem Özdemir'e kötü muamelede bulunduğu söylentileri yayıldı. Ancak yapılan araştırmalar sonucunda Mehmet Ali Özdemir'in cansız bedeni bulundu.

resim-2024-01-18-164254000.png

Müge Anlı, programında "Dört gün sonra bulunan arabasının 750 metre uzağında bir çalılığın dibinde hayatını kaybetmiş olarak bulundu. Allah rahmet eylesin" ifadelerini kullandı. Ancak bugünkü canlı yayında otopsi sonuçları açıklanarak olay daha da karmaşık bir hal aldı.

Anlı, "Önemli bir şey öğrendik, ateşli silah yaralanması sonucu öldürülmüş. Özdemir'i öldüren kişi ya da kişiler bir plan kurmuşlar. Belli ki bir veda mektubu yazmışlar ve o veda mektubunu arabanın içindeki Tevrat'ın içine koymuşlar" dedi.

ekran-goruntusu-2024-01-18-164230.jpg​​​​​​​

Cinayetle ilgili bir başka korkunç detay ise cesedin yanına bırakılan elma ve havuç oldu. Müge Anlı, "Ben çok vahşi cinayetler gördüm ama bu kadar elmalı havuçlu… İçimi kötü etti. Bunu planlamak bile çok kötü. Bu işin sonunu merak ediyorum. Elma ve havucu oraya koyması… Çok cani çok cani... Nasıl böyle bir şey yaparsın" şeklinde tepkisini dile getirdi. Olayın, yabani hayvanları cesedin bulunduğu yere çekmek ve cesedin beden bütünlüğünü bozmak için yapıldığı ifade edildi.

Türkiye'de bu şoke edici cinayet olayı büyük bir ilgi ve endişeyle takip edilmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.