Cem Yılmaz'ın Biletleri Karaborsaya Düştü! Tamı Tamına 50 Bin TL!

Cem Yılmaz'ın Biletleri Karaborsaya Düştü! Tamı Tamına 50 Bin TL!
Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın Zorlu Center'daki CMXXIV adlı yeni gösterisinin biletleri tükenirken, karaborsada inanılmaz fiyatlarla satışa çıkıyor. VIP biletlere ulaşmak isteyenler 50 bin lirayı gözden çıkarmak zorunda kalıyor.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın 7 Şubat ile 26 Mart 2024 tarihleri arasında Zorlu Center'da sahneleyeceği CMXXIV adlı yeni gösterisi büyük ilgi görüyor. Ancak, biletlerin hızla tükenmesi ve yüksek fiyatları, gösterinin karaborsada astronomik değerlere ulaşmasına neden oluyor.

Biletler, 495 ile 4 bin 400 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunulmuştu ve kısa sürede tükenmişti. Zorlu Center'dan bilet almak isteyenler artık seçenek bulamıyorlar.

ekran-goruntusu-2024-01-18-164858.jpg

Karaborsa fiyatları ise şaşırtıcı derecede yüksek. İnternet üzerindeki satış sitelerinde, balkonda en düşük fiyat 2 bin 825 lira seviyesinde başlıyor. Ancak en dikkat çeken nokta, VIP biletlere olan talep. En ön sıradaki VIP biletler, 16 bin 950 liradan başlayıp 49 bin 850 lira gibi inanılmaz bir fiyat skalasına ulaşıyor.

Bu fiyatlar, Cem Yılmaz'ın büyük bir hayran kitlesi tarafından izlenmek istendiğini gösteriyor ve gösterinin büyük bir etkinlik olduğunu kanıtlıyor. Ancak bilet fiyatlarındaki bu aşırı yükseliş, bazı hayranların erişimini zorlaştırıyor ve eleştirilere yol açıyor. Cem Yılmaz'ın CMXXIV gösterisi, bilet fiyatları ve karaborsa satışlarıyla gündemin en çok konuşulan konularından biri haline gelmiş durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.