Tesla Türkiye Bayisini Açıyor! Tesla Model Y İle Test Sürüşü Fırsatı Kapıda!

Tesla Türkiye Bayisini Açıyor! Tesla Model Y İle Test Sürüşü Fırsatı Kapıda!
Elektrikli otomobil devi Tesla, Türkiye'deki ilk fiziksel mağazasını Ankara'nın Armada AVM'sinde açarak, müşterilerine Model Y'nin test sürüşü fırsatı sunuyor. Elektrikli araç meraklıları artık başkentte Tesla deneyimini yaşayabilecek.

Dünya çapında elektrikli otomobil üreticisi olarak tanınan Tesla, Türkiye'de ilk fiziksel mağazasını Ankara'da açtı. Armada Alışveriş Merkezi'nde yer alan bu yeni showroom, Tesla'nın inovatif ve çevre dostu araçlarına merak duyan ziyaretçilere kapılarını açtı.

resim-2024-01-19-181912275.png

Bu mağazada, Tesla'nın popüler modellerinden Model Y'yi yakından inceleme ve test sürüşü yapma fırsatı sunuluyor. Elektrikli araçlar hakkında merak edilen her türlü soruya uzmanlar tarafından cevap verilebiliyor ve müşteriler, gerçek bir Tesla deneyimi yaşama şansına sahip oluyor.

b1dd7bd7-e26d-4d54-ad8e-4bfc9021559d-1.jpg​​​​​​​

Tesla'nın Türkiye'deki bu ilk mağazasında Model Y ile test sürüşü yapmak isteyenler, mağazadaki formu doldurarak bu benzersiz deneyime adım atabilirler. İlk olarak 2021 yılında Türkiye pazarına giren Tesla'nın, Ankara'dan sonra ikinci fiziksel mağazasını İstanbul'da açması da planlanıyor. Bu gelişme, Türkiye'deki elektrikli araç pazarının genişlemesine ve Tesla'nın ülkedeki varlığının artmasına işaret ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.