'Profesyonel Metres' Mesleğini İcra Ediyor! Yalnızca En Zenginlere Hizmet Sunuyor! Sonunda Bunu Da Gördük!

'Profesyonel Metres' Mesleğini İcra Ediyor! Yalnızca En Zenginlere Hizmet Sunuyor! Sonunda Bunu Da Gördük!
4 yaşındaki Kaliforniyalı Gweneth Lee, profesyonel metres olarak tanımladığı yaşam tarzıyla dikkat çekiyor. Lüks hediyeler, seyahatler ve zengin sevgililerle dolu bir hayatı anlatan Lee, bu alışılmadık yaşam tarzının detaylarını açıklıyor.

Kaliforniya'da yaşayan 54 yaşındaki Gweneth Lee, kendisini 'profesyonel metres' olarak tanımlayarak, alışılmışın dışında bir yaşam tarzını benimsediğini ortaya koyuyor. Kariyerinin hayatını tamamen değiştirdiğini belirten Lee, "İstediğim şeyi, istediğim zaman, hiçbir soru ya da sınırlama olmadan yapabiliyorum" diyerek bu tercihine meydan okuyor.

ekran-goruntusu-2024-01-19-185257.jpg

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla lüks yaşamını sevgililerinin sağladığı imkanlara borçlu olduğunu belirten Lee, "Kosta Riko gezim için iki farklı sevgilim masrafları üstlendi" şeklinde konuştu. Özel günler için sevgililerine hediye listesi hazırlayan Lee, parfüm, mücevher ve hatta araba gibi lüks hediyeler aldığını ifade ediyor.

ekran-goruntusu-2024-01-19-185307.jpg​​​​​​​

Lee, beraberlik yaşadığı erkeklerle duygusal bir bağ kurmadığını ve her zaman belirli sınırlar içinde kaldığını vurguluyor. "Yalnızlık pratiği yapmak zorundayım. Onlar için bir sorun haline gelmek istemiyorum" diyen Lee, metres olmanın eğlenmeyle ilgili olduğunu, aynı zamanda güvenli bir sığınak yaratmayı da içerdiğini söylüyor. Bu açıklamalar, geleneksel ilişki anlayışlarına meydan okuyan ve modern toplumların ilişki dinamiklerine dair farklı perspektifler sunan bir örnek teşkil ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.