Athos Salome'un Yeni Kehaneti Gündemi Sallamaya Devam Ediyor! Kıyamet Günü Saatini Bildirmişti...

Athos Salome'un Yeni Kehaneti Gündemi Sallamaya Devam Ediyor! Kıyamet Günü Saatini Bildirmişti...
"Dünyaca ünlü kahin Athos Salome, Kıyamet Günü Saati'nin (Doomsday Clock) yeni güncellemesinden önce, saatin gece yarısına 80-85 saniye kadar yaklaşabileceğini öngörerek daha karanlık bir gelecek tablosu çizdi."

Dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine sahip olan ve 'Yaşayan Nostradamus' olarak bilinen Athos Salome, geçmişte koronavirüs pandemisi, Elon Musk'ın Twitter'ı satın alması ve İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in ölümü gibi çeşitli önemli olayları önceden doğru tahmin etmesiyle tanınıyor. 2024 yılına yönelik kehanetleriyle tekrar gündeme gelen Salome, Kıyamet Günü Saati'nin (Doomsday Clock) yeni güncellemesi öncesinde, saatin 80 ila 85 saniye aralığına düşebileceğini öne sürerek, önümüzdeki yıllar için karamsar bir tablo çizdi.

Kıyamet Günü Saati, dünya genelinde nükleer savaş tehdidi, iklim krizi ve insanlığı tehdit eden diğer durumlar göz önüne alınarak her yıl güncellenmektedir. 2023 yılında bu süre 90 saniyeye kadar indirilmişti. Bu güncellemede, Rusya-Ukrayna savaşı, biyolojik tehditler, nükleer silahların yayılması, devam eden iklim krizi gibi faktörler dikkate alınmıştı.

resim-2024-01-23-154327120.png

Salome, İsrail-Filistin çatışması, Rusya-Ukrayna savaşı ve Kuzey Kore'nin nükleer denemeleri gibi mevcut durumları göz önünde bulundurarak, saatin daha da ileriye, yani gece yarısına daha yakın bir zamana ayarlanacağını tahmin ediyor. Bu tahminler, dünyanın karşı karşıya olduğu risklerin arttığına ve daha dikkatli olunması gerektiğine işaret ediyor. Kıyamet Günü Saati, 1945 yılında Albert Einstein, J. Robert Oppenheimer ve Manhattan Projesi'nde çalışan diğer bilim insanları tarafından kurulan Bulletin of Atomic Scientists adlı kurum tarafından hayata geçirilmiş bir semboldür.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.