Esra Erol'da Bu Da Sonunda Oldu! Oyundan Gelen Linke Tıklayan Adamın Evliliği Bitti! Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğuldu!

Esra Erol'da Bu Da Sonunda Oldu! Oyundan Gelen Linke Tıklayan Adamın Evliliği Bitti! Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğuldu!
Esra Erol'un programında gözyaşları içinde yardım isteyen Haluk Bey'in hikayesi herkesi şaşırttı. Bir oyundan gelen linkin yanlışlıkla tıklanması sonucu evliliğinin sona erme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

ATV'nin popüler programı Esra Erol'da bu hafta inanılmaz bir olay işlendi. Programa katılan Haluk Bey, yanlışlıkla tıkladığı bir link yüzünden 5 yıllık evliliğinin tehlikeye girdiğini gözyaşları içinde anlattı.

ekran-goruntusu-2024-01-25-141643.jpg

Oyunda karşısına çıkan ve yanlışlıkla tıkladığı uygunsuz içerikli linke tıklaması, Haluk Bey'in hayatını altüst etti. Eşi Seval Hanım, bu durumu öğrenince boşanma davası açtı. Programda yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamayan Haluk Bey, "Telefonda oyunların içindeki linke tıkladım. İsteyerek yaptım. Onun arkasından değişik değişik linkler gelmeye başladı. Bastığım zaman telefon numaram oraya işlendi nasıl oldu bilmiyorum. Üye oldum. Ondan sonra işler karıştı. Birini kapatayım derken diğeri çıktı" şeklinde konuştu.

Haluk Bey, programda Esra Erol'a ve izleyicilere eşini geri kazanmak için her şeyi yapmaya hazır olduğunu ifade etti. "Eşimi kazanmak için ne yapmam gerekiyorsa yapacağım" diyerek umutsuzca yardım istedi. Eşi Seval Hanım ise canlı yayında, Haluk Bey'e karşı güveninin kalmadığını ve boşanma davasını uzatmak istemediğini belirtti.

ekran-goruntusu-2024-01-25-141655.jpg​​​​​​​

Bu trajik olay, Esra Erol'un programında büyük yankı uyandırırken, izleyiciler arasında da büyük şaşkınlık yarattı. Haluk Bey'in "Karım benim nefesim, boşanamam" sözleriyle gözyaşlarına boğulduğu anlar, programın en etkileyici sahnelerinden biri oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.