İnci Taneleri dizisinin Dilber’i Hazar Ergüçlü Bakın Nereliymiş! Duyanlar Şokta! Medcezir’in de gözbebeğiydi! Meğer…

İnci Taneleri dizisinin Dilber’i Hazar Ergüçlü Bakın Nereliymiş! Duyanlar Şokta! Medcezir’in de gözbebeğiydi! Meğer…
İnci Taneleri dizisinin Dilber karakteri gündeme oturmayı başardı. Peki İnci Taneleri dizisinin Dilber’i Hazar Ergüçlü kimdir? Hazar Ergüçlü nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte İnci Taneleri dizisinin Dilber’i Hazar Ergüçlü’nün biyografisi…

Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisi "İnci Taneleri", 25 Ocak 2024'te başlayarak ekran yolculuğuna hızlı bir giriş yaptı. Dizinin fragmanı ve özellikle Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakteri, şimdiden izleyicilerin ilgisini çekti.

Hazar Ergüçlü, Dilber dansı ve Dilber elbisesiyle adeta bir fenomen haline gelirken, kendisi de merak konusu oldu.

ekran-goruntusu-2024-01-26-152950.jpg

İnci Taneleri dizisinin Dilber’i Hazar Ergüçlü Bakın Nereliymiş!

1992 Kıbrıs Lefkoşe doğumlu Hazar Ergüçlü, genç yaşta tiyatro ile başladığı sanat yolculuğuna, Derviş Zaim'in "Gölgeler ve Suretler" filmiyle adım attı.

Ergüçlü, "Medcezir", "Kuzey Güney", "Analar ve Anneler", "Yüksek Sosyete", "Hayat Bugün", "Ahlat Ağacı", "Her Şey Seninle Güzel", "Kar" gibi birçok başarılı dizi ve filmde rol aldı. Ayrıca, sinemaya desteğiyle de tanınan Ergüçlü'nün yapımcılığını üstlendiği "Beni Sevenler Listesi" filmi, 40. İstanbul Film Festivali'nde En İyi Film Ödülü'nü kazandı.

Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü ile uzun süreli ilişkisinden sonra Jakuzi grubunun solisti Kutay Soyocak ile kısa süreli bir aşk yaşadı. Şu anda ise Dj Artz, yani Farah Zeynep Abdullah'ın eski sevgilisi ile birlikte olduğu biliniyor.

ekran-goruntusu-2024-01-26-152939.jpg

"İnci Taneleri" dizisindeki performansıyla şimdiden adından söz ettiren Hazar Ergüçlü, oyunculuk yeteneği ve karizmasıyla ekranların parlayan yıldızları arasında yerini sağlamlaştırıyor. Ergüçlü'nün bu yeni rolü ve özel hayatı, izleyicilerin ve medyanın ilgisini çekmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.