Azerbaycanlı Nia Kurbanova, Çobanlık Yapan Sevgilisi Furkan Ağluç'u Aldattı! İşte Nia Kurbanova'nın Asansördeki Videosu!

Azerbaycanlı Nia Kurbanova, Çobanlık Yapan Sevgilisi Furkan Ağluç'u Aldattı! İşte Nia Kurbanova'nın Asansördeki Videosu!
TikTok'ta ünlenen Türk fenomen Furkan Ağluç, Azerbaycanlı nişanlısı Nia Kurbanova'nın asansörde başka biriyle öpüştüğü video sonrası yıkıldı. Ağluç, "Harcanan ben oldum" diyerek duygularını ifade etti.

Sosyal medya platformu TikTok'ta çobanlık yaparken çektiği videolarla adını duyuran Furkan Ağluç, aşk hayatındaki büyük hayal kırıklığıyla gündemde. Ağluç, bir süredir Azerbaycan'da fenomen olan Nia Kurbanova ile nişanlanmış ve evlilik hazırlıkları yapıyordu. Ancak bu mutlu tablo, Nia'nın asansörde başka bir erkekle öpüştüğü anların videosunun ortaya çıkmasıyla gölgede kaldı.

ekran-goruntusu-2024-01-26-154417.jpg

Furkan Ağluç, yaşadığı bu acı tecrübeyi, "Çok sevmiştim, harcanan ben oldum" sözleriyle ifade etti. Nişanlısının ihanetiyle sarsılan Ağluç, duygusal bir video paylaşarak yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı. Bu olay, sosyal medyada geniş yankı buldu ve Ağluç'a çok sayıda destek mesajı yağdı.

resim-2024-01-26-154441104.png​​​​​​​

Bu skandal, sosyal medyada fenomen olan kişilerin özel hayatlarının ne kadar hassas ve kamuoyu tarafından takip edildiğini bir kez daha gösterdi. Furkan Ağluç'un bu zor durumu, birçok kişi tarafından empatiyle karşılandı ve sosyal medya kullanıcıları tarafından geniş çapta tartışıldı. Ağluç'un bundan sonraki adımları ve nasıl toparlanacağı ise merak konusu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.