MasterChef Somer Sivrioğlu'dan Olay İtiraf! Serhat ve Güzide itirafı herkesi şaşırttı: 'Gıcık olmuştum'

MasterChef Somer Sivrioğlu'dan Olay İtiraf! Serhat ve Güzide itirafı herkesi şaşırttı: 'Gıcık olmuştum'
MasterChef Türkiye'nin jüri üyesi Somer Sivrioğlu, Berfu Yenenler'in programında yarışmanın en sinir olduğu isimler olarak Serhat ve Güzide'yi işaret etti. Sivrioğlu, Serhat'ın ilk tavrına ve Güzide'nin erken elenmesine duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Ünlü şef ve MasterChef Türkiye'nin jüri üyesi Somer Sivrioğlu, katıldığı bir televizyon programında MasterChef'te en çok sinirlendiği yarışmacıları açıkladı. Berfu Yenenler'in YouTube kanalındaki "Talk Show Perileri" programına konuk olan Sivrioğlu, yarışma hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ekran-goruntusu-2024-01-26-163617.jpg

Somer Sivrioğlu, "MasterChef'te en sinir olduğun yarışmacı kimdi?" sorusuna, MasterChef şampiyonlarından Serhat'a ilk başlarda çok sinirlendiğini belirterek cevap verdi. Sivrioğlu, "İlk başlarda Serhat'a bayağı gıcık olmuştum. Çünkü geldi ukalalık yaptı falan ya ben çok rahat yaparım diye. Sonra tanıdıkça çok sevdim tabii" ifadelerini kullandı.

Sivrioğlu, ayrıca yarışmacılara kızgınlığının, onların potansiyellerini ortaya koyamamalarından kaynaklandığını belirtti. Özellikle Güzide'nin yarışmanın başında bilerek elenmesine çok üzüldüğünü ifade etti. Bu açıklamalarıyla Somer Sivrioğlu, MasterChef Türkiye'de yarışmacıların kişisel gelişimlerine ve performanslarına ne kadar önem verdiğini gözler önüne serdi.

ekran-goruntusu-2024-01-26-164005.jpg

Somer Sivrioğlu'nun bu samimi itirafları, yarışmanın ardında yaşanan dinamiklere ve jüri üyelerinin yarışmacılara bakış açısına dair ilgi çekici detaylar sundu. Sivrioğlu'nun açıklamaları, MasterChef Türkiye'nin takipçileri ve yemekseverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.