69 Yaşında OnlyFans'cı Olan Kadının Hikayesi... Sosyal Medyada Fırtınalar Estiriyor

69 Yaşında OnlyFans'cı Olan Kadının Hikayesi... Sosyal Medyada Fırtınalar Estiriyor
Yetişkin film kongresine katılan 69 yaşındaki kadın, laboratuvar kariyerini bırakıp sosyal medyada müstehcen içerikler paylaşmaya başladı. 'Kocam buna bayılıyor' diyor

Ryan Pownall'ın yetişkinlere yönelik podcast'i Pillow Talk'ta yaptığı röportajlar, sıklıkla tabuları yıkan cinsel deneyimler üzerine odaklanıyor. 31 yaşındaki fenomen, ABD'de düzenlenen bir yetişkin film kongresine katılarak katılımcılara samimi röportajlar verdi. Pownall'ın en dikkat çekici konuklarından biri ise 69 yaşındaki bir kadındı.

ekran-goruntusu-2024-01-28-175013.jpg

Pembe mini etek ve derin göğüs dekolteli bluzuyla Pownall'in sorularını yanıtlayan bu kadın, 5 yıl önce laboratuvar kariyerini bırakıp bu sektöre adım attığını belirtti. Eşinin kendisine bu yeni kariyerinde en büyük destekçi olduğunu ifade eden kadın, "Eşim benimle gurur duyuyor, bazen bana eşlik eden paylaşımlar yapıyor" dedi.

Bu radikal kariyer değişikliği, sosyal medya kullanıcıları arasında çeşitli tepkilere neden oldu. Bazıları yaşlı kadının bu adımını eleştirirken, bir kısmı ise "Ölüme meydan okuyor" ve "Bu yaştan sonra gerek var mıydı?" gibi yorumlar yaptı.

resim-2024-01-28-175449921.png​​​​​​​

Bu ilginç hikaye, yaşın sadece bir sayı olduğunu ve insanların hayatlarında istedikleri değişiklikleri yapabilecekleri fikrini destekliyor. 69 yaşındaki bu kadının cesur adımları, sosyal medyada geniş bir tartışma yarattı ve farklı yaş gruplarından insanlar arasında ilham verici bir konu haline geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.