Müge Anlı’ndan Kahreden Haber! Ankaralı Hasan Hüseyin Çelik'ten Haber Geldi! Cinayete Kurban Gittiği Ortaya Çıktı!

Müge Anlı’ndan Kahreden Haber! Ankaralı Hasan Hüseyin Çelik'ten Haber Geldi! Cinayete Kurban Gittiği Ortaya Çıktı!
Ankara'da yaşayan evli ve iki çocuk babası Hasan Hüseyin Çelik, 15 Kasım 2023 tarihinde aracıyla birlikte kayıplara karışmıştı. İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, ailenin yardım talebini gündeme taşımış ve olayın aydınlatılması için çaba sarf etmişti. Ancak sonunda ortaya çıkan haber, acı bir gerçeği gün yüzüne çıkardı.

Müge Anlı'nın programında yapılan canlı yayında, Hasan Hüseyin Çelik'in cinayete kurban gittiği açıklandı. Bu haberi öğrenen Çelik'in kızı ve eşi, canlı yayında büyük bir sinir krizi geçirdi. Cinayeti itiraf eden şüpheli Mert Bey, gözaltına alındı.

ekran-goruntusu-2024-02-03-163348.jpg

Olayın detaylarına inildiğinde, Hasan Hüseyin Çelik'in aracının satışa çıkarıldığı ve bu sırada yaşanan olayların cinayetle sonuçlandığı anlaşıldı. Şüphelilerden Yasin, cinayeti işlediğini itiraf ederek, kayıp olan Çelik'in Mert isimli bir kişi tarafından öldürüldüğünü açıkladı. Mert'in daha önce Çelik'in kızıyla nişanlı olduğu iddiaları ortaya atılmış, ancak Çelik'in kızı Şerife bu iddiayı reddetmişti.

ekran-goruntusu-2024-02-03-163357.jpg

Müge Anlı'nın aktardığı bilgilere göre, Yasin, Hasan Hüseyin Çelik'in parasını sevgilisiyle harcamış, toplamda 600 bin TL'yi aşan bir miktarı tüketmişti. Bu acı olayın ardından Mert'in, izinle cezaevinden çıkarak cinayeti işlediği ortaya çıktı. Mert, cinayeti işleyip ardından geri dönmüş ve cesedi yakarak yok etmek istemişti. Yasin, Hasan Hüseyin'in cansız bedeninin bulunduğu yeri de gösterdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.