Pilotluğu Bırakıp Kâinat Güzeli Olmaya Karar Verdi! Kariyerini Komple Değiştirdi... Ama Bu Güzellik Yetmez!

Pilotluğu Bırakıp Kâinat Güzeli Olmaya Karar Verdi! Kariyerini Komple Değiştirdi... Ama Bu Güzellik Yetmez!
Dünyanın Göz Alıcı Savaş Pilotu Michelle Martin, Askerlikten İstifa Ederek Modellik Kariyerine Adım Atıyor!

Şili Hava Kuvvetleri'ne 18 yaşında katılan Michelle Martin, şimdiye kadar savaş pilotu olarak büyük başarılar elde ettiğini iddia ederek, "Dünyanın en göz alıcı savaş pilotuyum" dedi. Ancak şaşırtıcı bir kararla işinden istifa edip kariyerini tamamen değiştirme kararı aldı. 24 yaşındaki genç pilot, güzellik yarışmalarına katılarak modellik yapma hayali kurduğunu duyurdu.

ekran-goruntusu-2024-02-03-163657.jpg

Sosyal medyada sık sık üniformasıyla verdiği pozlar ve güzellik paylaşımlarıyla popüler hale gelen Michelle Martin, hayranlarını kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Bu radikal kararı açıkladığında da büyük ilgi gördü.

Şilili bir baba ile Venezüellalı bir annenin kızı olan Martin, 18 yaşında Şili Hava Kuvvetleri'ne katıldı ve 24 yaşına geldiğinde teğmen rütbesine yükseldi. Ancak askeri kariyeri, sosyal medya fenomenliği yapma hayalini engellemedi. Martin, "Kainat Güzeli olmak istiyorum" diyerek yeni mesleğini açıkladı.

Kendisini 'Dünyanın en göz alıcı savaş pilotu' olarak tanımlayan Martin, Miss Universe yarışmasına katılmak için Puerto Montt şehrini temsil etme kararı aldı. Bu kararı, "Katılma kararım Şili ve Venezuela'daki ailemin yanı sıra Hava Kuvvetleri'ndeki meslektaşlarım tarafından da coşkuyla karşılandı. Askeri hayatı gerçekten seviyorum ama bu benim hayalimdi" şeklinde açıkladı.

ekran-goruntusu-2024-02-03-163708.jpg

Michelle Martin'ın isteği ve cesareti, kariyer değişikliğine olan tutkusunu ve güzellik yarışmalarındaki başarısını gösteriyor. Kendisi, yeni hedeflerine ulaşmak için askeri kariyerini geride bırakarak önemli bir adım atmış gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.