Dilber'in Sincanlı Erkal'ın başını yaktı! 'Evliyken başka bir kadınla...' Akılalmaz iddialar...!

Dilber'in Sincanlı Erkal'ın başını yaktı! 'Evliyken başka bir kadınla...' Akılalmaz iddialar...!
Magazin dünyasının ünlü ismi Bircan Bali, 'İnci Taneleri' dizisinde 'Gemileri Yakarım' şarkısını seslendiren ve fragmandan sonra ünlenen Sincanlı Erkal hakkında şok edici iddialar ortaya attı. Bali'nin açıklamaları, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Türkiye'nin sevilen magazin figürlerinden Bircan Bali, son günlerde adını duyuran Sincanlı Erkal hakkında şaşırtıcı iddialarda bulundu. 'İnci Taneleri' adlı dizide Dilber karakterinin pavyon dansı sahnesi ve Sincanlı Erkal'ın 'Gemileri Yakarım' şarkısını seslendirmesi, geniş bir izleyici kitlesi tarafından büyük ilgi görmüştü.

Ancak Bircan Bali'nin yaptığı açıklamalar, Sincanlı Erkal'ın yaşamına dair bilinmeyen detayları gündeme getirdi. Bali, Sincanlı Erkal'ın ani ünlenmesiyle birlikte özel hayatının da tamamen gün yüzüne çıktığını belirterek, "O adamın başı yandı. Ünlü oldu ya, bütün özel hayatı ortaya çıktı hiç yoktan." şeklinde konuştu.

resim-2024-02-06-145500021.png

Bali'nin iddiaları daha da çarpıcıydı. Ünlü pavyon türkücüsü Sincanlı Erkal'ın evliyken başka bir kadından çocuk sahibi olduğunu ve hamile bıraktığı kadını dövdüğünü iddia etti. Ayrıca Bali, Erkal'ın bu ilişkiden doğan çocuğu da aldırttığını ileri sürdü.

Bircan Bali'nin bu bomba iddiaları, magazin dünyasında büyük bir sarsıntı yarattı. Sincanlı Erkal hakkında ortaya atılan bu iddiaların gerçekliği veya kaynağı henüz net değilken, kamuoyu büyük bir merakla gelişmeleri beklemeye başladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.