Boşanmamak için kocasını aldattı! Sosyal Medyayı İkiye Böldü! 'Ayaküstü atışmalara izin vereceksiniz'

Boşanmamak için kocasını aldattı! Sosyal Medyayı İkiye Böldü! 'Ayaküstü atışmalara izin vereceksiniz'
Sosyal medyada viral hale gelen bir görüntü, ikili ilişkiler ve sadakat konusunda tartışmalara neden oldu. Bir genç kadın, ilişkilerde mutluluğun sırrının aldatmak olduğunu savunarak sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Sosyal medyada paylaşılan bir video, kullanıcılar arasında büyük bir gündem oluşturdu. İkili ilişkilerin geldiği nokta üzerine konuşan genç bir kadın, aldatmanın mutluluğun anahtarı olduğunu iddia etti. Videoda, "Mutluluğun sırrı aldatmak sanırım bu devirde.

Ufak tefek cinayetlere izin vereceksiniz. Bir bakış, küçük flörtler, içinizdeki çapkını öldürmeyin ki ilişkiniz hep canlı kalsın. Biz ne yapıyoruz, 'Ya benimsin ya kara toprağın' diyoruz. Tabulu malımız gibi. Her zaman lezzetli bir sofranın başına oturmaktansa arada sırada ayaküstü atışmalara izin vereceksiniz" şeklinde konuştu.

ekran-goruntusu-2024-02-06-152628.jpg

Sözleri, sosyal medya platformlarında büyük bir tartışma başlattı ve binlerce yorum ve beğeni aldı. Bir kullanıcı, gönderiye "Eşim umarım bu videoyu görmez" yorumunu ekledi. Diğer bir kullanıcı, "Aldatmaya karşıyım, cinsiyet fark etmiyor. Olmuyorsa boşan bitsin" görüşünü paylaştı. Üçüncü bir kişi ise, "Ayaküstü atıştırmaları abartıp nerde bırakacağını bilemeyip midesini bozanlara bir öneriniz var mı?" şeklinde espriyle yaklaştı.

ekran-goruntusu-2024-02-06-152637.jpg

Bu görüşler, ilişki ve sadakat konusundaki farklı perspektifleri yansıtırken, konu hakkındaki tartışmaların devam etmesine neden oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.