Fenomenden Skandal İtiraflar! Müstehcen Fotoğraflarını Sattı! Tüm Çevresi Öğrendi...

Fenomenden Skandal İtiraflar! Müstehcen Fotoğraflarını Sattı! Tüm Çevresi Öğrendi...
Sosyal medya fenomeni Brittany Adeline, kariyer seçimi hakkında pişmanlığını dile getirerek hayranlarının tepkisini çekti. Soft White Underbelly podcastine katılan Adeline, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

Sosyal medya platformlarını aktif bir şekilde kullanarak hızla geniş bir hayran kitlesi oluşturan Brittany Adeline, kariyer tercihi hakkında samimi açıklamalarda bulunarak tartışma yarattı. Fenomen isim, Soft White Underbelly podcastine katıldığında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

Adeline, fotoğraflarının viral hale gelmesinin ardından OnlyFans adlı platformda kendi sayfasını açtığını itiraf etti. Kendisine Instagram'da binlerce istek geldiğini ve bu nedenle OnlyFans'e yönlendiğini belirten Adeline, "İlk ayda 220.000 dolar kazandım. Daha önce hiç bu kadar para kazanmamıştım ve bağımlısı oldum. Hızlı bir yaşam tarzına ve hızlı paraya alıştım. İşler giderek daha da kötüye gidiyordu" şeklinde konuştu.

ekran-goruntusu-2024-02-06-154006.jpg

Şu an 22 yaşında olan Adeline, kariyerini tamamen farklı bir yöne çevirdiğini söylese de hala internet üzerinde kendi fotoğraflarını görmekten rahatsızlık duyduğunu ifade etti. Fenomen isim, "İnternet her yerimde ve bu benim için bir ızdırap haline geldi. İlk başta beni seviyorlar ama geçmişimi öğrendiklerinde hemen uzaklaşıyorlar" diyerek duygularını paylaştı. Bu açıklamalar, Adeline'in kariyer tercihi ve sonrasındaki yaşadığı zorlukları gündeme getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.