Bahar Candan Cem Garipoğlu'nun babasıyla aşk mı yaşadı? Bircan Bali'den Yeni İddia Gündem Oldu!

Bahar Candan Cem Garipoğlu'nun babasıyla aşk mı yaşadı? Bircan Bali'den Yeni İddia Gündem Oldu!
Söylemezsem Olmaz programından ayrıldıktan sonra kendi yayınlarını yapmaya başlayan Bircan Bali, Youtube'da yayınladığı programa Bilgehan Aydın'ı konuk etti. Programda Bahar Candan hakkında şaşırtıcı iddialar gündeme geldi.

Bircan Bali'nin Youtube'da yayınladığı programında, konuğu olan Bilgehan Aydın'ın yaptığı iddialar gündem yarattı. Program sırasında Bahar Candan'ın tutuklu olduğu dönemdeki bazı olaylar hakkında konuşan Aydın, Candan'ın çenesinin kapalı birisi olduğunu belirtti. Ardından, "Kafa kesen bir aile vardı hatırlıyor musun?" şeklinde soru sordu.

ekran-goruntusu-2024-02-06-160855.jpg

Bircan Bali, bu soruya "He Cem Garipoğlu" yanıtını verdi. Bilgehan Aydın ise devamında, "Onun babasıyla neler olmuş, 16 yaşındayken peşkeş çekilmiş" ifadelerini kullandı. Bali, duyduklarına inanamayarak "Bir dakika bir dakika, Nida Garipoğlu mu?" şeklinde tepki gösterdi.

resim-2024-02-06-160929510.png

Bilgehan Aydın, Bahar Candan'ın bu iddiayı kendisine söylediğini iddia etti. Bu iddia, Cem Garipoğlu'nun babası Nida Garipoğlu hakkında şok edici bir gelişme olarak gündeme geldi. Konunun daha fazla detayının açığa çıkması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.