Japonya Güzelinin Kocasını Aldattığı İçin Tacına El Konuldu! ''Sokağa Çıkamıyor!''...

Japonya Güzelinin Kocasını Aldattığı İçin Tacına El Konuldu! ''Sokağa Çıkamıyor!''...
Japonya'da düzenlenen güzellik yarışmasını kazanan Ukrayna doğumlu Karolina Shiino, evli bir doktorla ilişkisi ortaya çıkınca tacını bırakmak zorunda kaldı. Shiino'nun kökeni ve yaşadığı ilişki tartışmalara yol açtı.

Japonya'da gerçekleştirilen güzellik yarışmasında zafer kazanan Ukrayna doğumlu Karolina Shiino, bir gazetenin evli bir doktorla ilişkisini ortaya çıkarması sonucu tacını bırakmak zorunda kaldı. Bu olay, Shiino'nun kökeni ve yaşadığı ilişki nedeniyle kamuoyunda tartışmalara yol açtı.

ekran-goruntusu-2024-02-07-122732.jpg

26 yaşındaki Shiino, iki hafta önce Japonya'nın güzellik kraliçesi seçilmişti, ancak kazanması kökeninden dolayı toplumda çeşitli tartışmalara neden oldu. Bazı kesimler, Shiino'nun doğal olarak Japon vatandaşı olmaması nedeniyle tacı takmasını olumlu karşılarken, diğerleri ise geleneksel Japon güzellik ideallerini yansıtmadığını düşündü. Bu tartışmaların ortasında, yerel bir dergi olan Shukan Bunshun, Karolina'nın evli bir adamla ilişkisi olduğunu ortaya çıkardı.

Shiino'nun evli bir doktorla ilişkisi iddialarıyla gündeme gelmesinin ardından yarışma organizatörleri, başlangıçta bu durumdan haberdar olmadıklarını belirtmişlerdi. Ancak daha sonra yaptıkları açıklamada, Shiino'nun ilişkisi hakkında bilgilerinin olduğunu itiraf ettiler.

resim-2024-02-07-122806769.png​​​​​​​

Tacını geri vermek zorunda kalan Shiino, yaptığı açıklamada büyük bir üzüntü duyduğunu ve destekçilerini yanılttığı için özür dilediğini ifade etti. Shiino'nun, 22 Ocak'ta tacı giyen ilk Avrupalı kökenli kişi olması ve Japon vatandaşlığını kazanmasıyla ilgili geçmişi de haberde detaylı bir şekilde anlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.