İddialı ve cesur tarzıyla imaj tazeledi! Victoria’s Secret'ın Modeli Şok Etti! 'Herkes rahatlasın'

İddialı ve cesur tarzıyla imaj tazeledi! Victoria’s Secret'ın Modeli Şok Etti!  'Herkes rahatlasın'
Victoria's Secret modeli Sara Sampaio, saçlarını sarıya boyatarak takipçilerini şaşırttı ve yeni görünümüyle sosyal medyada yankı uyandırdı. 'Herkes rahatlasın, bu sadece bir proje için' diyerek yeni imajına dair yorumlara yanıt verdi.

Ünlü Victoria's Secret modeli Sara Sampaio, sosyal medya paylaşımlarıyla ve tarzıyla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Türkiye'de Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol aldığı reklam filmiyle tanınan Sampaio, bu kez de imajını tazeleyerek hayranlarını şaşırttı. Cesur ve iddialı pozlarının yanı sıra, şimdi de sarıya boyattığı saçlarıyla konuşuluyor.

ekran-goruntusu-2024-02-08-171919.jpg

32 yaşındaki model, yaptığı değişiklikle tamamen farklı bir görünüme kavuştuğunu bir video ile takipçilerine duyurdu. Yeni sarı saçlarıyla dikkat çeken Sampaio'ya sosyal medyada yorumlar yağdı. Takipçilerinden gelen çeşitli tepkiler arasında, 'Harika ötesinde', 'Çok güzel olmuş' gibi olumlu yorumların yanı sıra, 'Hiç olmamış', 'Yaşlı görünüyorsun' gibi eleştiriler de yer aldı.

Sampaio, yeni imajıyla ilgili aldığı karışık yorumlara ise mizahi bir dille yanıt verdi. Ünlü model, "Herkes rahatlasın! BU sadece bir proje için" notunu düşerek, bu değişikliğin geçici bir süre için olduğunu belirtti. Böylece takipçilerini hem rahatlattı hem de yeni görünümünün bir proje kapsamında gerçekleştiğini açıkladı.

ekran-goruntusu-2024-02-08-171905.jpg

Sampaio, modellik kariyerine 15 yaşında keşfedilerek başladı ve 16 yaşındayken Portekiz'de önemli bir saç modelleme yarışması olan Cabelos Pantene 2007'yi kazanarak adını duyurdu. İlk kez 2013 yılında Victoria's Secret Fashion Show'da yürüyen Sampaio, o günden bu yana dünya çapında bir üne kavuştu. Sarı saçlarıyla yeni bir sayfa açan Sampaio, model ve sosyal medya fenomeni olarak kariyerine devam ediyor ve takipçilerini her daim şaşırtmayı başarıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.