Beyazıt Öztürk Müjdeyi Verdi! ''Beyaz Show'' Ekranlara Geri Dönüyor!

Beyazıt Öztürk Müjdeyi Verdi! ''Beyaz Show'' Ekranlara Geri Dönüyor!
Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ve cuma akşamlarının fenomen programı "Beyaz Show"un geri döneceği müjdesi Beyazıt Öztürk tarafından verildi.

Türk televizyon tarihinde cuma akşamlarının vazgeçilmez eğlence programı "Beyaz Show", uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Acun Ilıcalı'nın daha önce yaptığı açıklamaların ardından, programın sevilen sunucusu Beyazıt Öztürk de müjdeyi verdi.

Aylardır merakla beklenen ve hakkında çokça spekülasyon yapılan "Beyaz Show"un dönüşü, Öztürk'ün yaptığı açıklamalarla netlik kazandı. Öztürk, "Öyle bir niyetimiz var başlamak gibi ama tarihi ve içeriğiyle ilgili çok iyi bir şey yapmak istiyoruz. Çünkü bıraktığımız yer çok güzeldi. İnsanların aklında da keyifli ve güzel kaldı. Onun için programın içini yeniden doldurup aynı şeyler yapmayıp farklı şeyler yapmak istiyoruz" diyerek programın içeriğine dair ipuçları verdi.

ekran-goruntusu-2024-02-10-162520.jpg

Beyazıt Öztürk, programın yalnızca eski popülerliğini korumakla kalmayıp, yeniliklerle izleyici karşısına çıkma hedefinde olduklarını belirtti. "İnsanlar sıkılmasın 'Yine mi aynı şeyler' demesinler" diyerek izleyicilerin beklentilerini göz önünde bulundurduklarını ifade etti.

"Beyaz Show"un geri dönüşü, Öztürk'ün "Yaptığım işlerin insanlar için ne kadar değerli olduğunu biliyorum. O yüzden biz de izleyiciye saygı gösterip en değerlisini vermek için bekliyoruz" sözleriyle, programın kalitesine ve izleyici memnuniyetine verilen önemi vurguluyor. Öztürk'ün açıklamaları, "Beyaz Show"un dönüşünün sadece bir eğlence programı olarak değil, aynı zamanda izleyicilere saygının bir göstergesi olarak planlandığını gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.