Sosyal Medya Fenomeni ''İffetli Erkek Nasıl Olmalı'' Sorusuna Cevabı Şok Etti! ''Dükkanını Su Basmış Esnaf Gibi Gezmeyin'' dedi.

Sosyal Medya Fenomeni ''İffetli Erkek Nasıl Olmalı'' Sorusuna Cevabı Şok Etti! ''Dükkanını Su Basmış Esnaf Gibi Gezmeyin'' dedi.
Nur Esin adlı bir sosyal medya kullanıcısının, 'İffetli erkek nasıl olmalı, nasıl giyinmeli?' sorusuna verdiği çarpıcı cevaplar, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sosyal medya platformlarında 'nuresin34' kullanıcı adıyla tanınan Nur Esin, erkeklerin kıyafet tarzını eleştiren ve 'İffetli erkek nasıl olmalı, nasıl giyinmeli?' sorusuna çarpıcı cevaplar veren bir video paylaşarak gündem oldu. Instagram'da 124 bini aşkın takipçisi bulunan Esin'in sözleri, hızla viral hale geldi.

ekran-goruntusu-2024-02-13-153806.jpg

Esin'in videosunda, özellikle kısa kollu gömlekler, dar kısa paça pantolonlar, deri ceketler ve bacakları açıkta bırakan çoraplar gibi parçalara yönelik sert eleştirileri dikkat çekti. 'Mecbur kalmadıkça kısa kollu gömlek giymeyin', 'Dar kısa paça pantolon giymeyin, dükkanını su basmış esnaf gibi geziyorsunuz ortalıkta' gibi ifadelerle erkeklerin giyim tarzlarına yönelik tavsiyelerde bulunan Esin'in sözleri, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Esin'in paylaşımının ardından, sosyal medya kullanıcıları da kendi rahatsızlık duydukları moda parçalarını sıralayarak tartışmaya katıldı. Balıkçı yaka kazaklar, sivri burun ayakkabılar ve İspanyol paça pantolonlar gibi parçalar hakkında yapılan yorumlar, sosyal medyada gündem oldu.

Bu çarpıcı paylaşımlar, erkek modasına ilişkin konuşulan ve tartışılan bir konuyu gündeme getirirken, sosyal medyanın etkisiyle modaya dair algıların nasıl şekillendiği de bir kez daha görüldü

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.