"Mehdiyim" Deyip Genç Kızları Kandırarak Harem Kurdu! Esra Erol'da Bir Skandal Daha! İşte Detaylar...

"Mehdiyim" Deyip Genç Kızları Kandırarak Harem Kurdu! Esra Erol'da Bir Skandal Daha! İşte Detaylar...
Esra Erol'un programında ortaya çıkan skandal, sahte mehdi Mustafa Çabuk'un genç kızları "Mehdiyim" diyerek kandırıp harem kurmasıyla büyük yankı uyandırıyor.

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programı, şok edici bir olaya ev sahipliği yapıyor. Kendisini mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk'un, genç kızları "Mehdiyim" diyerek kandırıp harem kurduğu ortaya çıktı. Bu skandal, bir anne olan Fatma Hanım'ın çaresiz çağrısıyla ortaya çıktı.

ekran-goruntusu-2024-02-14-173806.jpg

Fatma Hanım, kızının 7 aydır kayıp olduğunu ve kendisini mehdi olarak tanıtan birinin kızını kandırdığını belirtti. Mustafa Çabuk'un, termal otelde genç kızları toplayarak kendisine harem kurduğunu ifade etti. Bu çığır açan iddia, stüdyoyu şok etti ve izleyicileri dehşete düşürdü.

Esra Erol'un programında canlı yayına bağlanan kayıp kız Mevlüde, annesinin iddialarını reddederek kendisinin Mustafa Çabuk'un müridi olduğunu söyledi. Ancak arka planda Çabuk'un daha önce tarihi eser kaçakçılığından tutuklandığı ve ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edildiği bilgileri ortaya çıktı.

ekran-goruntusu-2024-02-14-173817.jpg​​​​​​​

Bu skandal, Adnan Oktar'ı hatırlatırken, Esra Erol gerekli kurumların termal otelle ilgili inceleme başlatacağını açıkladı. Sahte mehdi skandalı, toplumda büyük yankı uyandırırken, genç kızların korunması ve benzer vakaların önlenmesi için kamuoyunda derin endişe oluşturdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.