Gündem Olan Çiftten Açıklama: '' Mecbur Kalmadıkça Kıyafet Giymiyoruz!''. İşte Çırılçıplak Gezen Çiftin Hikayesi!

Gündem Olan Çiftten Açıklama: '' Mecbur Kalmadıkça Kıyafet Giymiyoruz!''. İşte Çırılçıplak Gezen Çiftin Hikayesi!
İngiltere'den bir çiftin tamamen natüralist bir yaşam sürerek çıplaklıkla özgürlüklerini ifade etmeleri büyük ilgi çekti. 2015'te tanışan ve kıyafet giymeyi sadece zorunda kaldıklarında tercih eden bu çift, toplumsal önyargıları yıkmaya çalışıyor.

South West News Service'in haberine göre, İngiltere'de yaşayan Helen ve Simon adlı çift, natüralist bir yaşam tarzı benimseyerek çıplaklıkla özgürlüklerini kutluyor. 2015 yılında tanışan çift, çevrelerindekiler ne düşünürse düşünsün, mecbur kalmadıkça kıyafet giymeyi tercih etmiyor. Helen, başta Simon'un bu yaşam tarzına alışmakta zorlandığını belirterek, onun doğa bilimci olduğunu ve giyimin isteğe bağlı olduğu bir yaşam tarzı yaşadığını ilk kez duyduğunda şaşırdığını ifade etti.

ekran-goruntusu-2024-02-14-221709.jpg

Bir gün işten erken dönüp Simon'u masasında çıplak halde bulduğunda yaşadıkları büyük tartışma sonrası, Helen natüralizm hakkındaki önyargılarının yanlış olduğunu kabul etti. Çift, natüralist yaşam tarzının sapkınlıkla bir ilgisi olmadığını, tam tersine özgürlük ve doğayla uyum içinde yaşamanın bir ifadesi olduğunu vurguluyor.

Helen, toplumun çıplaklığa karşı olan korkusunu eleştirerek, "Çıplak olup olmamamızın önemi yok. Önemli olan, çıplak görülmeyi umursamadığımız için kıyafet giymek isteyip istemediğimize kendimiz karar vermek" diyor ve bu durumu veganizmin zamanla nasıl etik bir tercih haline geldiğiyle karşılaştırıyor.

ekran-goruntusu-2024-02-14-221720.jpg​​​​​​​

Çift kendilerini tuhaf olarak algılayan insanlara karşı, çıplaklığın onlar için son derece normal olduğunu ve anlaşılmaları gereken bir azınlık grubu olduklarını ifade ediyor. Helen ve Simon, çıplaklıkla özgürlüklerini kutlayarak, toplumsal önyargıları yıkmayı ve natüralizmin daha geniş bir kabul görmesini umut ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.