Saba Tümer'in Yeni Programı 'Aşk Adası' Sosyal Medyayı İkiye Böldü! ''Çok Müstehcen'' Bulundu!

Saba Tümer'in Yeni Programı 'Aşk Adası' Sosyal Medyayı İkiye Böldü! ''Çok Müstehcen'' Bulundu!
Türkiye'nin tanınmış sunucusu Saba Tümer'in sunumuyla "Aşk Adası", Gain'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. İngiltere'nin meşhur "Love Island" formatından esinlenen program, erotik anlarıyla bilinen yarışmayı Türk izleyicisine taşıyacak.

Uzun bir aradan sonra ekranlara dönüş yapacak olan Saba Tümer, yeni ve iddialı bir yarışma programı ile gündemde. İngiltere'de "Love Island" adıyla bilinen ve müstehcen anlarıyla meşhur olan "Aşk Adası", Türkiye'de de izleyicilerle buluşacak. Program, Gain platformunda yayınlanacak ve Saba Tümer bu heyecan verici yarışmanın sunuculuğunu üstlenecek.

ekran-goruntusu-2024-02-15-150628.jpg

"Aşk Adası"nın tanıtımında, adeta bir hayalin gerçekleşmesi vaat ediliyor: Issız bir adada, yüzme havuzları, yaz partileri ve sınırsız eğlencenin olduğu bir ortamda, şanslı yarışmacılar aşkı arayacak. Programın fragmanı ve konsepti, Türk izleyicisinin dikkatini çekti ve çeşitli yorumlara neden oldu. Kimileri programı "Survivor ve Kısmetse Olur karışımı" olarak tanımlarken, kimileri ise Saba Tümer'in sunuculuğuna heyecanla karşılık verdi. Ayrıca, "Too Hot to Handle" benzeri bir format olup olmayacağı merak konusu oldu.

resim-2024-02-15-150653238.png​​​​​​​

"Aşk Adası", Türk televizyonlarında genellikle daha muhafazakar olan yarışma formatlarının dışına çıkarak, daha cesur ve eğlence odaklı bir içerik sunmayı hedefliyor. Bu yeni programın, Türkiye'de nasıl bir izlenim bırakacağı ve izleyici kitlesi tarafından nasıl karşılanacağı büyük bir merak konusu. Saba Tümer'in carizmatik sunumu ve deneyimiyle "Aşk Adası", belki de Türk televizyon tarihinde yeni bir sayfa açacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.