Esra Bilgiç'in Yeni Filmi Romantik Hırsız Sosyal Medyayı Salladı Geçti! Fragman Görüntüleri Herkesi Konuşturdu!

Esra Bilgiç'in Yeni Filmi Romantik Hırsız Sosyal Medyayı Salladı Geçti! Fragman Görüntüleri Herkesi Konuşturdu!
Diriliş Ertuğrul'un Halime Sultan'ından Netflix'in Romantik Hırsız'ına! Esra Bilgiç'in Başrolünde Olduğu Yeni Film Heyecanla Bekleniyor.

Diriliş Ertuğrul dizisinde unutulmaz bir performans sergileyen ve uluslararası alanda da tanınmaya başlayan Esra Bilgiç, Netflix'in yeni filmi "Romantik Hırsız" ile bir kez daha izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yayımlanan ilk fragmanıyla sosyal medyada büyük yankı uyandıran film, hayranları tarafından merakla bekleniyor.

ekran-goruntusu-2024-02-21-164308.jpg

Netflix'in Romantik Hırsız filmi, Esra Bilgiç'e başrolde yer verirken, Birkan Sokullu, Fırat Tanış ve Ushan Çakır gibi usta isimleri de kadrosunda barındırıyor. Fragmanın yayınlanmasının ardından Esra Bilgiç'e olan ilgi ve sevgi sosyal medyada kendini gösterdi. Hayranlarının heyecanı, yorumlarla ve paylaşımlarla daha da arttı.

Filmin konusu ise oldukça ilgi çekici. Esra Bilgiç'in canlandırdığı Alin karakteri, Interpol'ün Sanat Suçları Birimi'nde çalışan bir polis memurunu temsil ediyor. Alin, girilmesi imkansız bir müzeden tabloları çalan bir hırsızın peşine düşer. Ancak işler karmaşıklaşır çünkü bu hırsızın, geçmişte evlenmeyi planladığı milyoner Güney Arat karakteriyle (Birkan Sokullu) ilişkisi vardır. Alin, görevi ile kalbi arasında zor bir karar vermek zorunda kalırken, izleyicileri de gerilim ve romantizm dolu bir hikayenin içine çekiyor.

resim-2024-02-21-164407806.png

Esra Bilgiç'in kariyerinde yeni bir sayfa açacak olan "Romantik Hırsız", hem Türkiye'de hem de uluslararası platformlarda büyük ilgi görmesi beklenen bir yapıma dönüşüyor. Gösterime girecek olan film, izleyicilerin merakla beklediği bir yapım olarak dikkat çekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.