Esra Erol'da Yüzünde Tüyler Olan Kadının Hayat Draması Gündemde! ''Kocam Bana Erkeğim Diye Sesleniyor!''...

Esra Erol'da Yüzünde Tüyler Olan Kadının Hayat Draması Gündemde! ''Kocam Bana Erkeğim Diye Sesleniyor!''...
Esra Erol'un programına katılan iki çocuk annesi Sevil Albahan, kocasının kendisine yönelik aşağılayıcı davranışlarını gözyaşları içinde anlattı ve sosyal medyada geniş yankı buldu.

Esra Erol'un ATV'de yayınlanan programında yaşanan bir olay, izleyicilerin ve sosyal medya kullanıcılarının gündemine oturdu. Programa katılan iki çocuk annesi Sevil Albahan, 13 yıllık eşi Ramazan Albahan'ın kendisine "erkeğim" şeklinde hitap ettiğini ve yüzündeki kıllar yüzünden kendisini beğenmediğini gözyaşları içinde anlattı.

ekran-goruntusu-2024-02-27-132020.jpg

Sevil Albahan, uzun süre çocuk sahibi olamadıkları için eşi ve eşinin ailesi tarafından sürekli aşağılandığını, çocuk sahibi olabilmek için girdiği tedavi sürecinde yanlış tedaviler yüzünden yüzünde kıllanma problemi yaşadığını ifade etti. Durumunun eşi tarafından sürekli alay konusu edildiğini ve hakaretlere maruz kaldığını belirten Albahan, "Ezilmekten yoruldum. Çok ezildim. Şişman olabilirim, ben insanım. Hep kadınlığımla vuruldum. Bir kadına erkek denir mi?" dedi.

Canlı yayında Sevil Albahan, yüzündeki kılları göstererek özür diledi ve Esra Erol'dan yardım istedi. Esra Erol ise Sevil'e destek vererek, "O yüzündeki her şey gider. Bak bunu tedavisi var. Yemin ederim götürürüm. Lazer olur başka bir şey olur. Bunların hepsi gider. Asıl olan senin duydukların hafızandan silinir mi onu yapamam" ifadelerini kullandı.

resim-2024-02-27-132058405.png​​​​​​​

Programa telefonla bağlanan Ramazan Albahan ise kendisini savunarak, eşiyle olan iletişim problemlerini ve yaşananları farklı bir perspektiften anlattı. Ramazan Albahan, "Beni engellediği için eşimden haber alamadım. Bana kapıya açmayan eşimdi. Hayatı yalanlarla geçiyor" dedi.

Bu dramatik hikaye, sosyal medyada geniş yankı buldu ve birçok kullanıcı Sevil Albahan'a destek mesajları gönderdi. Esra Erol'un programı, bir kez daha toplumsal sorunlara dikkat çekerek önemli bir platform olduğunu kanıtladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.