Fenomen Aleyna Dalveren Gözaltına Alınmıştı! Belinde silahla para saçmıştı... İlk İfadesi Oraya Çıktı!

Fenomen Aleyna Dalveren Gözaltına Alınmıştı! Belinde silahla para saçmıştı... İlk İfadesi Oraya Çıktı!
Lüks bir otomobilin üstünde para dağıtıp tabancayla poz veren ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran fenomen Aleyna Dalveren, evinde yapılan aramada çeşitli para birimleri ve sahte emniyet araç giriş kartıyla birlikte gözaltına alındı.

Sosyal medyada çarpıcı içerikleriyle dikkat çeken ve 2,6 milyon takipçisi bulunan fenomen Aleyna Dalveren, lüks bir aracın üzerinde para saçıp tabancayla poz verdiği anları paylaşması üzerine gözaltına alındı. İstanbul emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan inceleme sonucu Dalveren'in evine operasyon düzenlendi.

luks-aracin-ustunde-para-dagitip-tabancayla-poz-16891577-1452-amp.jpg

27 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda, Dalveren'in evinde yapılan aramalarda bin 200 dolar, 250 euro, 50 manat, 50 Ukrayna parası, sahte olabileceği değerlendirilen ekstra 3 bin dolar ve 50 euro nakit para, bir para sayma makinesi, sahte emniyet araç giriş kartı, kelepçe, iki sahte olabileceği değerlendirilen araç plakası ve iki dijital materyal ele geçirildi.

Gözaltına alınan Dalveren'in, Dilan Polat ve diğer sosyal medya fenomenleriyle yoğun bir iletişim içinde olduğu tespit edildi. Dalveren hakkında başlatılan soruşturma kapsamında, elde edilen materyallerin detaylı incelenmesi ve fenomenin sosyal medyada paylaştığı içeriklerin suç unsuru taşıyıp taşımadığının belirlenmesi amacıyla emniyetteki işlemler sürüyor.

luks-aracin-ustunde-para-dagitip-tabancayla-poz-16891577-8407-m.jpg

Belinde silahla para saçmıştı... İlk İfadesi Oraya Çıktı!

İstanbul'daki Mali Suçlarla Mücadele Şubesi, sosyal medya üzerinden sahte para ve silah paylaşımı yapan Aleyna Dalveren'e yönelik bir operasyon düzenledi. Sosyal medya fenomeni, Maltepe'de gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı.

Gözaltına alınmasının ardından ifade veren Dalveren, videoda görünen silahın aslında bir boncuk tabancası olduğunu ve 2019 yılında çekilmiş bir görüntü olduğunu belirtti. Dalveren, videonun neden şimdi gündeme geldiğini anlamadığını ve söz konusu tabancanın daha sonra kırıldığını ve attığını ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.