Arabada Tabancayla Poz Vermişti! Sosyal Medya Fenomeni Aleyna Kanko Gözaltına Alındı!

Arabada Tabancayla Poz Vermişti! Sosyal Medya Fenomeni Aleyna Kanko Gözaltına Alındı!
Adana'da lüks bir otomobilin içinde tabancayla poz veren ve bu görüntüleri sosyal medyada paylaşan sosyal medya fenomeni Aleyna Kanko, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Adana, bir sosyal medya fenomeninin gözaltına alınması olayına sahne oldu. Arkadaşına ait lüks bir otomobilde tabancayla poz veren ve bu görüntüleri sosyal medyasında paylaşan Aleyna Kanko, kamuoyunun tepkisini çekti. Gasp Büro Amirliği ekipleri, hızla yayılan görüntülere yapılan ihbarlar üzerine harekete geçti ve Kanko'yu Çukurova ilçesindeki evinde gözaltına aldı.

luks-otomobilde-tabancayla-poz-veren-sosyal-medya-16911225-9594-m.jpg

Emniyetteki ifadesinde görüntülerin eski olduğunu söyleyen Kanko, "Otomobil ve silah bana ait değil. Arkadaşıma ait tabancayı, kurusıkı zannediyordum" dedi. Aleyna Kanko'nun bu savunması sonrasında, savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

luks-otomobilde-tabancayla-poz-veren-sosyal-medya-16911225-5679-m.jpg​​​​​​​

Sosyal medya fenomenlerinin davranışları zaman zaman yasal sınırları zorlayabiliyor. Bu tür olaylar, sosyal medyanın etkisinin yanı sıra, gençler üzerindeki etkileri ve sorumlulukları konusunda da önemli tartışmaları beraberinde getiriyor. Aleyna Kanko'nun gözaltına alınması, sosyal medyada paylaşılan içeriklerin gerçek hayatta nasıl sonuçlar doğurabileceğinin bir örneği olarak dikkatleri çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.