Müge Anlı’daki Skandal Olay Gündeme Oturdu! Su Satıcısı Sevgiliden 500 Bin TL Dolandırıcılık Vakası Herkesi Şaşırttı!

Müge Anlı’daki Skandal Olay Gündeme Oturdu! Su Satıcısı Sevgiliden 500 Bin TL Dolandırıcılık Vakası Herkesi Şaşırttı!
Müge Anlı'nın programında gündeme gelen ve sosyal medyada viral olan olayda, Birsen Eroğlu, internetten tanıştığı su satıcısı sevgilisi Oğuzhan İşbeceren tarafından 500 bin TL dolandırıldı. Anlattıkları izleyicileri hayrete düşürdü.

Türkiye'nin en çok izlenen sabah programlarından "Müge Anlı ile Tatlı Sert"te gündeme gelen bir dolandırıcılık vakası, izleyicileri ve sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi. Ankara'da yaşayan Birsen Eroğlu'nun başından geçenler, dolandırıcılık olaylarının yeni ve şaşırtıcı bir örneğini teşkil etti.

Üç üniversite mezunu ve dördüncüsünü okumakta olan genç kız Birsen Eroğlu, 2022 yılında bir alışveriş uygulaması aracılığıyla su satıcısı olduğunu iddia eden Oğuzhan İşbeceren ile tanıştı. İlk etapta sevgili olmayı teklif eden Oğuzhan'ın tatlı sözleri, Birsen'i etkisi altına aldı.

Olay, Oğuzhan'ın Birsen'i banka hesabı açmaya ikna etmesiyle karmaşık bir hal aldı. Hesap üzerinden yüklü miktarda krediler çeken ve Birsen'e senet imzalatan Oğuzhan, aldığı eşyaların sadece ilk taksitini ödedikten sonra geri kalan ödemeleri yapmayı durdurdu. Birsen'i ailesi üzerinden tehdit ederek banka şifresini bile aldı.

osklokji.jpg

Ancak asıl dönüm noktası, "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında işlenen Hasan Hüseyin Çelik cinayeti oldu. Cinayetle ilgili bir şüpheli olarak Oğuzhan isminin geçmesi, Birsen'in şüphelenmesine ve annesiyle durumu Müge Anlı'ya taşımasına sebep oldu.

Programa katılan Birsen, başına gelen tüm olayları detaylarıyla anlattı. Oğuzhan ise iddiaları reddederek kredileri ödeyeceğine dair sözler verdi ancak Birsen ve annesi artık ona inanmıyordu. Dolandırıcılık olayı, Müge Anlı'nın programında detaylı bir şekilde işlenirken, Birsen'in Oğuzhan'dan şikayetçi olmasıyla son buldu. Bu şok edici olay, dolandırıcılığın ve internet üzerinden kurulan ilişkilerin risklerine dair ciddi bir uyarı niteliği taşıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.