Rasim Öztekin Anısına Duygusal Anma Gecesi! Pelin Öztekin'in Sürpriz Tercihi Herkesi Şaşırttı! Babası Yerine...

Rasim Öztekin Anısına Duygusal Anma Gecesi! Pelin Öztekin'in Sürpriz Tercihi Herkesi Şaşırttı! Babası Yerine...
Türk tiyatrosunun ve ekranların sevilen ismi Rasim Öztekin için ölümünün üçüncü yıldönümünde anma gecesi düzenlendi. Oyuncunun kızı Pelin Öztekin'in bu özel gecede babasını anmak yerine Galatasaray maçını tercih etmesi dikkatleri çekti.

Seksenler dizisinin unutulmaz ismi Rasim Öztekin, kalp rahatsızlığı nedeniyle 8 Mart 2021'de aramızdan ayrıldı. Sanatçının ölümünün üçüncü yıldönümünde, Seksenler dizisinin oyuncuları ve sevdikleri tarafından anma gecesi düzenlendi. Gecede, Öztekin'in 41 yıllık sanat yolculuğunu anlatan bir belgesel gösterimi yapıldı.

pelin-8kwp.webp

Anma gecesine, Öztekin'in dizideki rol arkadaşları İlker Ayrık ve Özlem Türkad sunuculuk yaptı. Ancak sanatçının kızı Pelin Öztekin'in bu anlamlı gecede yer almayıp Galatasaray-Çaykur Rizespor maçına gitmesi, sosyal medyada geniş yankı buldu. Pelin Öztekin, babasının koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu belirterek, "Olmayı sevdiğin yerdeyim Rasim'im" ifadeleriyle duygularını paylaştı. Ayrıca "Babiş diyemeden 'Peloş' diye seslenişi duyamadan geçen 3 yıl" notuyla babasıyla olan bir fotoğrafını da takipçileriyle paylaştı.

Pelin Öztekin'in bu tercihi, Rasim Öztekin'i anma gecesinin yanı sıra, sanatçının yaşamına ve değerlerine olan saygıyı farklı bir yolla ifade etmesi olarak yorumlandı. Rasim Öztekin'in sanatı ve kişiliği, anma gecesindeki belgesel ve katılımcıların paylaşımlarıyla bir kez daha hatırlandı, özlemle anıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.