Sahurda Ramazan Davulcusuyla Göbek Atarak Oynadı! ''Trakya'da Sahur Böyle Yapılır'' Başlığıyla Gündeme Düştü!

Sahurda Ramazan Davulcusuyla Göbek Atarak Oynadı! ''Trakya'da Sahur Böyle Yapılır'' Başlığıyla Gündeme Düştü!
Trakya'da sahur vaktinde ilginç bir olay yaşandı! Ramazan davulcusunun yanına inen bir kadın, pijamasıyla sokakta göbek atarak dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada 'Trakya enerjisi' olarak nitelendirilen bu anlar, gündeme ses getirdi!

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte, geleneksel olarak mahalleleri dolaşarak sahur vaktini duyuran davulcuların yanı sıra, bu geleneğe renk katan ilginç olaylar da yaşanmaya başladı. Trakya'da sahur vaktinde yaşanan bir olay ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ramazan davulcusunun mahallelerde sahura kaldırmak için geleneksel şekilde davul çaldığı sırada, pijamalarıyla sokağa inen bir kadın davulcunun yanına gelerek göbek atmaya başladı. Kadının bu beklenmedik hareketi, balkona çıkan annesine "Vur davulcu davula. Annem kalksın sahura" diyerek mani okumasıyla daha da renklendi.

Yaşanan bu ilginç anlar, o anları görenlerin ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerin hızla yayılmasıyla gündeme oturdu. "Trakya enerjisi" olarak nitelendirilen bu sürpriz, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Görüntülerin paylaşılmasıyla birlikte, sosyal medya kullanıcıları farklı yorumlar yapmaktan geri kalmadı. Kimi kullanıcılar, bu tür beklenmedik ve eğlenceli anların yaşanmasının güzel olduğunu ifade ederken, bazıları ise "Şimdi buna gerek var mıydı?" gibi çeşitli eleştirilerde bulundu. Ancak çoğu kişi, Trakya'nın enerjik ve neşeli atmosferine hayranlık duyduklarını belirterek bu anları keyifle izlediklerini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.