Sosyal Medya Bu İlanla Çalkalanıyor: 'Her Şeyi Bana Ait Koca Arıyorum, Parasını da Ben Vereceğim' Çağrısı!

Sosyal Medya Bu İlanla Çalkalanıyor: 'Her Şeyi Bana Ait Koca Arıyorum, Parasını da Ben Vereceğim' Çağrısı!
Sosyal medyada paylaştığı ilginç ilanla dikkatleri üzerine çeken genç bir kadın, 'Her şeyi bana ait koca arıyorum' diyerek seslendi. Paylaşımı kısa sürede viral oldu ve büyük tartışmalara neden oldu.

Sosyal medya platformlarında sık sık ilginç ve tartışmalı içeriklerin paylaşılmasıyla dikkat çeken bir genç kadın, kendisine uygun bir eş aradığını belirten bir paylaşım yaparak gündeme oturdu. Paylaşımında, "Merhabalar arkadaşlar. Bütün yemesi, içmesi, gezmesi, altına son model arabası, her şeyi bana ait, parasını da ben koyacağım tabii ki de cebine. Bir koca arıyorum. İlgilenenleri de yorumlara bekliyorum. Tercihim 70'di. Bu sefer 45-50 yaş olabilir. Sinop, Samsun... Dışarıdan da olabilir. Yorumları inceleyeceğim" şeklinde ifadeler kullanan genç kadın, büyük bir ilgi gördü.

640xauto-2.webp

Kadının bu ilginç talebi, sosyal medyada geniş bir tartışma başlattı. Kimileri paylaşımı mizahi bir şekilde karşılarken, bazıları ise kadının talebinin toplumsal değerlerle çeliştiğini düşünerek eleştirdi. Özellikle kadının, eş arama kriterlerini ve beklentilerini oldukça net bir şekilde dile getirmesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Paylaşıma gelen yorumlar arasında dikkat çekenlerden biri, "Yaştan kaybettik iyi mi?" şeklinde mizahi bir yaklaşım sergileyen bir kullanıcının yorumu oldu. Başka bir kullanıcı ise, "Pazarcılar bile bir şey satarken bu kadar ikna edici olmadı" şeklinde espri yaparak kadının talebini alaylı bir dille eleştirdi.

Genç kadının bu ilginç eş arama ilanı, sosyal medyada günler boyunca konuşulan bir konu haline geldi ve birçok kullanıcı tarafından farklı yorumlarla değerlendirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.