Büyük Göğüsleri İle Okula Gitmeye Utanıyor! ''Kocaları Çalacağımı Düşünüyorlar''...

Büyük Göğüsleri İle Okula Gitmeye Utanıyor! ''Kocaları Çalacağımı Düşünüyorlar''...
Büyük beden göğüslere sahip bir anne, okula giderken diğer annelerin bakışlarına maruz kalıyor ve sütyen takmadığı için eleştiriliyor.

Büyük beden göğüslere sahip olan bir anne, özellikle okula giderken diğer annelerin ona "onaylamayan" bakışlar atmasından bıktığını itiraf etti. Lyla King, göğüslerinin boyutundan dolayı sürekli olarak utanç duyduğunu ve hatta bir öğretmenin kendisine sütyen takmadığı için "uygunsuz" giyindiğini söyledi.

Üç çocuk annesi Lyla, büyük beden kadın göğüslerinin ağırlığından dolayı sütyen takmanın rahatsız ettiğini belirtti ve bu nedenle hayatını düzenli olarak sütyensiz sürdürdüğünü açıkladı. Ancak 27 yaşındaki kadın, dış görünüşü nedeniyle kendisini yargılayan annelere ve öğretmenlere tepki gösterdi ve durumun elinde olmadığını vurguladı.

640xauto-3.webp

Lyla'nın yaşadığı deneyimlere dair açıklamalarda bulunan bir öğretmenin kendisine tepeden tırnağa baktığını ve "uygunsuz" giyindiği için eleştirdiğini iddia etti. Lyla, bu durumun kendisini rahatsız ettiğini ve diğer annelerin sürekli olarak kendisine kirli bakışlar attığını belirtti.

Diğer kadınların sütyen takmamanın rahatsız edici olabileceğini anlamamalarına şaşıran Lyla, okuldaki diğer annelerin kendisinin "kocalarını kaçırabileceğinden" endişelenebileceklerini söyleyerek şaka yaptı ve "Açıkçası ben kesinlikle onların partnerlerinin peşinde değilim. Eğer bu kadar rahatsız oluyorlarsa kocalarını saklamalılar. Sütyen giymememden bu kadar rahatsız oluyorlarsa bu onların sorunu, benim değil." dedi.

image06-1-1703187680444.webp​​​​​​​

Lyla, yıllar boyunca göğüslerinin boyutu nedeniyle kötü yorumlar aldığını ve hatta göğüs küçültme ameliyatı düşündüğünü ancak ameliyattan korktuğu için fikrini değiştirdiğini itiraf etti. Şu anda göğsüyle mutlu olduğunu belirten Lyla, hatta görünüşünden para kazanmanın bir yolunu bulduğunu ve partnerinin desteğiyle bu işi yapmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.