Müge Anlı Çılgına Döndü: Sevgilisi Sandığı Adam, Olayı Tersine Çevirdi! 'Pes' Dedirten İddialar Ortaya Çıktı!

Müge Anlı Çılgına Döndü: Sevgilisi Sandığı Adam, Olayı Tersine Çevirdi! 'Pes' Dedirten İddialar Ortaya Çıktı!
Müge Anlı'nın programında ortaya çıkan akıl almaz bir olayda, 18 yaşındaki Nehir'in şok edici iddiaları herkesi şaşırttı. Sevgilisi olarak bildiği adamın, aslında annesiyle kaçtığını öne süren Nehir'in anlatımı, izleyenleri hayrete düşürdü.

Müge Anlı'nın sunumuyla ekrana gelen Tatlı Sert programı, yine sıra dışı bir olaya ev sahipliği yaptı. Programda bu kez, 18 yaşındaki Nehir'in yaşadığı trajik olaylar ve ortaya attığı şaşırtıcı iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Nehir, stüdyoda babası Savaş ile birlikte 3 ay önce evden kaçan annesi Şirin Hanım'ı aramak için geldiğini belirtti. Ancak Nehir'in anlattıkları, Müge Anlı ve izleyiciler arasında büyük bir şok etkisi yarattı.

s-a25008cd104b54ec36f7d364b2bb1366bec7119c.webp

Genç kadın, 40 yaşındaki annesi Şirin Hanım'ın, 'kocası' olarak tanıttığı sevgilisiyle altınlarla kaçtığını öne sürdü. Bu olayın ardından yaşadığı zorlu süreci anlatan Nehir, sevgilisinin aslında öz annesi olduğunu ve kaçtığı dönemde hamile olduğunu ifade etti.

Annesi ve sevgilisinin kaçışını, "kocası" olarak tanıttığı Selahattin ile yaşadığı ilişkiden dolayı açıkladığını dile getiren Nehir'in iddiaları, Müge Anlı ve izleyicileri büyük ölçüde şaşırttı.

Programda telefonla bağlanan Selahattin, yaşananları kendi bakış açısından aktarırken, Nehir'in iddialarını reddetti. Ancak Nehir'in annesi Şirin Hanım'ın da canlı yayına katılmasıyla olaylar daha da karıştı.

Şirin Hanım, kaçışının nedenini eşinin kendisine gösterdiği şiddet olarak öne sürerken, Savaş Bey'in bu iddiaları reddetmesi stüdyoda gerilimi artırdı.

Tüm bu yaşananların ardından Müge Anlı, program boyunca yaşananlara tepkisini göstererek, izleyicilerin de desteğiyle olayı aydınlatma yolunda ilerledi. Ancak gelen her açıklama ve iddia, olayın daha da karmaşık hale gelmesine neden oldu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.